Doi bărbați au intrat în casă peste o femeie din Sectorul 3, au bătut-o și au vrut să o jefuiască. În cele din urmă, și-au luat tălpășița cu mâna goală

18 apr. 2024
8388 afișări
Doi bărbați au intrat în casă peste o femeie din Sectorul 3, au bătut-o și au vrut să o jefuiască. În cele din urmă, și-au luat tălpășița cu mâna goală
Doi bărbați au intrat în casă peste o femeie din Sectorul 3, au bătut-o și au vrut să o jefuiască. În cele din urmă, și-au luat tălpășița cu mâna goală. Sursa foto: Facebook

O femeie din București de 56 de ani a fost agresată de doi tineri care au intrat peste ea în locuința sa din Sectorul 3, cu scopul de a o jefui. Aceștia au agresat-o fizic și au forțat-o să le dea toți banii din casă. În cele din urmă însă, suspecții au plecat fără să fure nimic, și între timp au fost prinși de autorități și duși la audieri într-un dosar de tâlhărie calificată.

O femeie din Sectorul 3 al Capitalei a trecut prin scene de groază după ce în toiul nopții au intrat peste ea în casă doi tineri, cu vârste de 25 și 26 de ani, care purtau cagule și care au bătut-o și au vrut să îi fure banii din casă.

Cei doi suspecți au fost prinși în județul Constanța

Polițiștii din București au descins la domiciliul celor doi în cursul zilei de miercuri, 18 aprilie. Locuințele din județul Constanța ale celor doi suspecți au fost percheziționate într-un dosar penal ce vizează o tentativă de infracțiune de tâlhărie calificată.

Fapta s-ar fi petrecut pe data de 19 martie 2024, când în jurul orei 3 dimineața, cei doi tineri, care purtau cagule și mănuși, ar fi intrat în locuința femeii pentru a-i fura banii.

„În 19 martie 2024, Secția 23 Poliție a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuința sa din Sectorul 3, o femeie ar fi fost victima unei infracțiuni.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către doi tineri, cu vârste de 25 și 26 de ani, ambii cunoscuți cu preocupări de natură infracțională.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, în 19 martie, în jurul orei 03.30, cei doi tineri, având fețele acoperite, ar fi escaladat gardul, apoi ar fi pătruns într-un imobil din Sectorul 3, unde ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei, în vârstă de 56 de ani. Bănuiții ar fi lovit-o, în mod repetat, cu scopul de a o determina să le dea eventuale sume de bani pe care le deține. Ulterior, cei doi ar fi părăsit locuința fără a sustrage bunuri, înscrisuri sau valori.”, a transmis Poliția Capitalei.

Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore

Tinerii ar fi găsit ușa locuinței descuiată și astfel ar fi pătruns în locuința femeii din Sectorul 3.

„De asemenea, prin agresiunile fizice comise, cei doi i-au provocat victimei leziuni care necesită pentru vindecare mai multe zile de îngrijiri medicale.

În urma perchezițiilor de miercuri au fost ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

Totodată, cei doi bănuiți au fost depistați și duși la audieri. În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată”, au transmis polițiștii.

CITEȘTE ȘI

Autobuzele 368, blocate pe Strada Nicolae Golescu. STB: O mașină a parcat neregulamentar

Antonio, un elev de 17 ani din București, premiat de NASA. A proiectat o stație spațială pe care pot trăi 10.000 de oameni

ESENȚIAL | Avarie pe șantierul Termoenergetica de pe Strada Vulcanei din Sectorul 2. Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică

Cookies