ARHIVA B365

Doi bărbați, înjunghiați la un hipermarket din Sectorul 3, în urma unor șicane în trafic

Cei doi bărbați au fost înjunghiați în fața unui hipermarket Auchan din Sectorul 3, în urma unor șicane în trafic, marți seară. Bărbatul înarmat i-a urmărit pe cei doi până în fața magazinului, unde i-a înjunghiat cu un cuțit, pentru a se răzbuna. 

Paznicii magazinului au chemat Poliția și ambulanța, iar în timp ce cei doi primeau îngrijiri medicale și erau transportați la spital, agresorul era căutat între rafturile hipermagazinului, unde se ascunsese. În cele din urmă, bărbatul a fost prins și reținut.

„La 21.20 am primit o sesizare că în parcarea unui magazin din cartierul Vitan a avut loc o altercaţie. Colegii au găsit la faţa locului două persoane care au fost rănite cu un cuţit, unul în zona gâtului şi altul la degete. A fost căutat agresorul şi reţinut în timp ce ieşea din magazin, de unde furase un alt cuţit şi un ciocan. Acesta din urmă a fost condus la Secţia 11 de Poliţie pentru cercetări, iar victimele la spital”, a precizat, pentru EVZ, Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Agresorul are 29 de ani și este cunoscut cu antecedente penale, fiind spărgător de locuințe în Sectorul 3. El a fost audiat la Secția 11 pentru înjunghierea celor doi și reținut pentru 24 de ore. Va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Miercuri dimineață la prima oră încă se vedeau urme de sânge în fața hipermarketului.

Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală. Una dintre victime, înjunghiată în gât, a ajuns direct pe masa de operaţie. Cealaltă a fost tăiată la mână.

Bătaia a fost suprinsă de camerele de supraveghere, iar anchetatorii au luat imaginile pentru a le analiza.

Mai mulţi angajaţii ai supermarketului au fost audiaţi de poliţişti. Potrivit martorilor, atacatorul a fost prins când a furat cuţitul din rafturile magazinului. El a fost reţinut pentru 24 de ore, potrivit TVR.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button