Doi băieți s-au urcat pe biciclete și au parcurs 15 km pentru a restitui un portofel pierdut. Ce au cerut tinerii în schimb | S-a întâmplat la Suceava, dar povestea merită să ajungă și la București

22 mai 2022
331 Afișari
Doi băieți s-au urcat pe biciclete și au parcurs 15 km pentru a restitui un portofel pierdut. Ce au cerut tinerii în schimb | S-a întâmplat la Suceava, dar povestea merită să ajungă și la București
Doi băieți s-au urcat pe biciclete și au parcurs 15 km pentru a restitui un portofel pierdut. Ce au cerut tinerii în schimb | S-a întâmplat la Suceava, dar povestea merită să ajungă și la București. Sursa foto: Pixabay

Un gest nobil petrecut la Suceava ce merită povestit și la București: Doi băieți au găsit un portofel și au parcurs 15 km cu bicicletele pentru a restitui bunul pierdut. Copiii au cerut în schimb un lucru foarte banal, dar important pentru întoarcerea lor acasă.

Doi băieți au mers 15 km cu bicicletele pentru a restitui un portofel pierdut

Elevi în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic „Vasile Gherasim” din Marginea, Filip și Eliazar au găsit un portofel și au decis să parcurgă 15 kilometri pe biciclete pentru a restitui bunul proprietarului, potrivit Monitorul de Suceava.

În momentul în care au ajuns la destinație, băieții nu l-au găsit acasă pe proprietarul portofelului în care erau actele și 700 de lei, dar i l-au lăsat copilului său.

Tinerii din Suceava au avut o singură dorință, banală, dar importantă pentru drumul lor înapoi spre casă.

Ce au cerut tinerii în schimb

Băieții au cerut doar să împrumute o pompă, pentru a-și umfla roțile bicicletelor – pentru a se putea întoarce acasă cu bine.

Bărbatul care și-a pierdut portofelul a povestit că plănuia deja să meargă la poliție, să declare bunul pierdut și să-și refacă actele. Aceasta spune că în portofel avea buletinul, permisul de conducere (fiind șofer profesionist), atestatul profesional și suma de 700 de lei.

„Am împrumutat bani de la un coleg și am plecat imediat spre casă, cu gând că-i găsesc pe copii pe drum și pot să le mulțumesc. N-am dat de ei. Când am ajuns acasă, m-am uitat pe camere și i-am văzut. Am postat pe Facebook o imagine mai îndepărtată cu ei, cu rugămintea ca cine îi cunoaște să mă anunțe”, a declarat proprietarul portofelului, scrie sursa citată.

În cele din urmă, bărbatul a reușit cu ajutorul internauților să-i identifice pe cei doi băieți și s-a dus la ei acasă, să le mulțumească pentru această faptă.

Cookies