Doi adolescenți s-au bătut din cauza unei fete într-un parc din București. Statistic, agresiunile dintre tineri sunt cauzate de comportamentul la care sunt supuși de părinți | VIDEO

01 iul. 2021
130 afișări
Doi adolescenți s-au bătut din cauza unei fete într-un parc din București. Statistic, agresiunile dintre tineri sunt cauzate de comportamentul la care sunt supuși de părinți | VIDEO

Doi adolescenți s-au bătut din cauza unei fete într-un parc din București, imaginile surprinse fiind cu un puternic impact emoțional.

Imaginile cu o bătaie dintre doi adolescenți surprinse în parcul Drumul Taberei, din Sectorul 6, arată cum doi băieți de 15 și 16 ani s-au luat la harță din cauza unei fete.

Imaginile prezentate de Antena3 au fost surprinse, conform sursei citate, acum trei săptămâni, însă au ieșit la iveală abia acum.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 25 Poliție s-a sesizat din oficiu în acest caz.

Protagoniștii au, din primele informații, 15 și, respectiv, 16 ani, băiatul care l-a agresat pe celălalt fiind cel cu un an mai mare, având chiar și antecedente penale la activ, o tâlhărie.

În cursul zilei de joi acesta a fost audiat la Secția 25 de Poliție și urmează, cel mai probabil,ca pe numele său să fie emis un mandat de reținere pentru cel puțin 24 de ore.

În imaginile prezentate pe internet se poate vedea cum agresorul își lovește victima, care îi era prieten, cu lovituri puternice.

„Te rog, lasă-mă! Ajutor, te rog! Te rog, lasă-mă!”, sunt strigătele de disperare ale băiatului bătut crunt.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

VIDEO AICI 

Multe dintre violențele dintre adolescenți sunt cauzate de problemele de acasă

Conform statisticilor prezentate de Asociaţia Telefonul Copilului, un procent de 11,84% dintre agresiunile care au loc între adolescenți sunt cauzate de problemele pe care aceștia le au acasă, în familie.

Principala formă de abuz la care sunt supuși copiii este abuzul emoțional, într-un procent de 34,81%, urmat de neglijare (30,52%) şi molestare fizică (22,46%).

Potrivit statisticii, mediul în care au avut loc abuzurile semnalate a fost în principal cel familial – 80,84%, urmat de spaţiul public – 11,63%, mediul şcolar – 4,90% şi alte medii (centrul de plasament, casa de tip familial) – 2,63%.

Bătăi recente între elevi la școală

La începutul lunii iunie, două eleve de liceu din București s-au bătut din cauza unui băiat într-o unitate de învățământ din Sectorul 5.

Cu doar câteva zile înainte, mai mulți tineri s-au încăierat în apropierea unei școli. În urma scandalului doi dintre ei au ajuns la spital, iar restul au fugit înainte de intervenția poliției.

 

Cookies