Doi adolescenţi, PRINŞI ÎN FLAGRANT de poliţişti, după ce au furat 150 de pachete de ţigări

de:
27 feb. 2015
1 Afișari
Doi adolescenţi, PRINŞI ÎN FLAGRANT de poliţişti, după ce au furat 150 de pachete de ţigări

Joi, 26 februarie, poliţiştii bucureşteni au identificat şi prins doi minori cu vârste 14, respectiv 17 ani, la scurt timp după ce aceştia au sustras 3.000 de ţigarete dintr-o societate comercială din sectorul 1 al Capitalei.

În jurul ori 03.15, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către vânzătorul unui magazin cu privire la faptul că, în noaptea de 25 spre 26 februarie, prin ruperea oblonului, persoane necunoscute au pătruns în interior de unde au sustras mai multe pachete cu ţigări în valoare de 2.100 de lei.

În aceea zi, agenţii Secţiei 19 Poliţie au reuşit identificarea şi prinderea celor două persoane bănuite de comiterea infracţiunii, acestea fiind predate judiciariştilor Secţiei 2 Poliţie pentru verificări.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cei doi minori fiind încredințați membrilor familiei.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Cookies