Dodo Pizza își răsfață oaspeții din București cu 500 de pizza gratis!

de:
15 aug. 2017
5 Afișari
Dodo Pizza își răsfață oaspeții din București cu 500 de pizza gratis!

Mai multe detalii despre noua pizzerie deschisă în București ne oferă Bogdan Lazăr, administratorul restaurantului Dodo Pizza.

Ce semnifică “Dodo Pizza”?

Dodo – este denumirea unei păsări, specie care a locuit în zona Oceanului Indian și care a dispărut din cauza exploratorilor. Era o pasăre cu aspect amuzant, care nu știa să zboare și nici să se ascundă, devenind astfel o pradă ușoară.

Dodo Pizza nu se ascunde niciodată de Clienții săi, iar principiul pe care ne bazăm este transparența totală. Oricine, în orice moment, poate face o excursie în bucătărie pentru a vedea condițiile în care sunt păstrate ingredientele, termenele de valabilitate, regulile stricte din interiorul bucătăriei și implementarea lor.

Fiecare bucătărie Dodo Pizza dispune de transmisie live pe toată durata programului. După plasarea comenzii pe www.dodopizza.ro oferim Clienților posibilitatea de a urmări în direct cum le este preparată propria pizza. Astfel suntem siguri de respectarea standardelor de calitate a produselor și excluderea neregulilor.

O altă modalitate interesantă prin care suntem verificați este “Clientul misterios”. Este un sistem de control independent de noi prin care orice Client poate deveni “misterios” și  poate verifica calitatea produselor și serviciilor oferite. Nu știm niciodată care pizza va fi analizată, astfel suntem motivați ca fiecare produs să fie realizat perfect.

Cât de mare este familia “Dodo”?

Dodo Pizza este o rețea internațională, prima pizzerie fiind deschisă în anul 2011. În prezent avem 220 de pizzerii în 9 țări printre care SUA și China, iar în câteva luni se va deschide și prima pizzerie în Marea Britanie. Obiectivul nostru este ca până la sfârșitul anului numărul pizzeriilor să ajungă la 400.

Prima pizzerie în România a fost deschisă în anul 2014 în Brașov. În București vom deschide cel puțin încă 10 restaurante în următorii doi ani. Provocarea ne face să fim mult mai buni, mai atenți la calitatea produselor și serviciilor, să fim inventivi și să facem din Dodo Pizza: pizzeria neobișnuită. Neobișnuită prin modalitatea de funcționare, prin formarea relației cu Clienții, prin crearea unui loc plin de emoție.

De ce “Ziua Pizzei”?

Ziua Pizzei este mai mult decât a oferi 500 de pizza gratis. Acest prim eveniment face parte din crearea unei tradiții “Dodo Pizza”. Va fi o sărbătoare organizată periodic prin intermediul căreia dorim sa mulțumim Clienților pentru fidelitate și să facem cunoștință cu Clienții noi.

Cea mai populară pizza din lume – pizza Pepperoni ne va ajuta să cucerim gusturi. Aluatul Dodo Pizza este dospit 2 zile, în liniște și pace, pentru a deveni crocant și pufos. Nu congelăm niciodată aluatul, acesta chiar este viu și creează acel gust inconfundabil. Sosul de roșii, mozzarella și salamul pepperoni de cea mai bună calitate vor completa lista ingredientelor și astfel veți afla cheia succesului nostru.

Ne mândrim și cu minunatul loc de joacă pe care îl avem. De Ziua Pizzei, de la ora 11.00 animatorii îi vor distra pe micuții noștri Clienți. Vom face și din acest moment o tradiție, astfel că în fiecare duminică vom organiza “Duminica copiilor”, un program plin de distracție și voie bună. Copiii vor dansa, cânta, desena și cel mai important vom face și ateliere gratuite pentru cei mici unde își vor prepara singuri propria pizza, adevărată aventură!

Evenimentul în sine implică o bună organizare pentru a putea face față numărului mare de comenzi, suntem pregătiți și nerăbdători ca să facem istorie pe 20 August. Avem certitudinea că cei care vor gusta produsele noastre nu vor deveni doar fani pizza, dar vor deveni fani “Dodo Pizza”.

Care este sortimentul produselor?

Sortimentul nostru de pizza este variat, pentru toate gusturile. De la combinații clasice până la cele mai neobișnuite, veți fi surprinși de ingeniozitatea noastră culinară.

Meniul “Dodo Pizza” este completat de produse originale, cum ar fi: dodsterele și sandwich-urile. Nu avem produse prăjite, totul este copt la cuptor, chiar și cartofii pai.

Iar cafeaua Dodo este bună-bună, chiar te trezește și te ademenește, perfectă pentru a începe o nouă zi.

“Dodo Pizza” face livrări?

Sigur, la numărul de telefon 0800-080-080, apel gratuit din orice rețea sau pe www.dodopizza.ro. Zona de livrare este limitată, acoperind în prezent cartierul Militari, dar această zonă va crește periodic odată cu deschiderea următoarelor restaurante.

 

Regula noastră de aur este: “45 de minute sau pizza gratis”, chiar este palpitant să stai cu ochii pe ceas, deoarece dacă întârziem măcar un minut atunci primiți un certificat pentru o pizza gratis.

 

Pe cine invitați la “Ziua Pizzei”?

 

Invităm toți îndrăgostiții de pizza, prieteni, iubiți sau colegi. Pentru cei mai tineri avem foosball și jocuri de societate, iar pentru cei mai mici avem un loc de joacă minunat. Veniți cu prietenii, familia sau copiii!

 

Vă așteptăm cu mult drag, cu cea mai prietenoasă și caldă atmosferă și bineînțeles cu cea mai bună pizza în pizzeria neobișnuită “Dodo Pizza”!

Cookies