„Doctorul Frumusețe”, faimos patron de clinică de chirurgie estetică din București, și-a jefuit fosta iubită. I-a furat din casă 35.000 de euro. Urât, foarte urât!

04 oct. 2023
296 Afișari
"Doctorul Frumusețe", faimos patron de clinică de chirurgie estetică din București, și-a jefuit fosta iubită. I-a furat din casă 35.000 de euro. Urât, foarte urât! | Foto simbol: Facebook - Poliția Capitalei

Un medic din București, care deține o clinică de chirurgie estetică, a fost reținut de polițiștii Capitalei. Acesta a furat o sumă importantă de bani din casa fostei sale iubite.

Un medic din București a furat din casa fostei iubite 35.000 de euro

Polițiștii Capitalei au făcut, miercuri, 3 octombrie, două percheziții domiciliare în București, într-un dosar penal privind un furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 35.000 de euro.

La data de 3 octombrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 Poliție au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în Municipiul București, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 35.000 de euro.

O femeie a sunat, pe data de 26 septembrie, la numărul de urgență 112 pentru a sesiza faptul că, în jurul orei 19:30, i-ar fi fost sustrasă suma menționată mai sus din locuința sa aflată în Sectorul 1.

Fapta ar fi fost săvârșită de un bărbat de 42 de ani.

Din cercetările și investigațiile efectuate în cauză, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de către un bărbat, în vârstă de 42 de ani.

Astfel, în vederea probării activității infracționale a bărbatului, la data de 3 octombrie 2023, au fost puse în aplicare 2 mandate de perchezitie domiciliară, fiind găsite și ridicate sume importante, în lei și valută, în valoare de aproximativ 86.500 de euro, a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Bănuitul a fost depistat și condus la audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

De asemenea, prejudiciul creat prin săvârșirea faptei a fost recuperat și a fost predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către Secția 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies