Doctorul Adina Alberts și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 1

de:
17 aug. 2020
1 Afișari
Doctorul Adina Alberts și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 1

„Dacă voi fi aleasă în funcția de primar al Sectorului 1, voi iniția un program inedit, SMART, adică:

Sănătate,
Mișcare,
Avantaje,
Recompensă,
Tinerețe

Știm cu toți cât de mult ne este afectată sănătatea de sedentarism, obezitate, alimentație infestată de chimicale, de poluarea din aer sau din apă.

Pe scurt, doresc să încurajez MERSUL PE JOS pentru a ne menține sănătatea și silueta, pentru a scădea taficul și poluarea. Și voi oferi recompense acelora care vor depăși zilnic 10 000 de pași.

Introducerea unei aplicații SMART în conexiune directă cu Primăria, ne va permite tuturor ca, în schimbul mersului pe jos, să obținem un punctaj pe care să-l putem trasforma în bonuri valorice cu care să achiziționăm produse eco diverse din unitățile comenciale partenere primăriei în acest proiect, produse alimentare și nu numai. Mergi pe jos și ești recompensat cu pâine, lapte, fructe, legume, produse de uz personal sau casnic. Punctajul acumulat în timp va putea fi folosit inclusiv pentru plata impozitelor către primăria Sectorului 1.

Organizare riguroasă, inițiativă, implicare. Doar de atât este nevoie pentru a realiza toate cele de mai sus, pentru sănătatea noastră, a tuturor!”, scrie Adina Alberts pe Facebook.

 

Cookies