Doctor chemat în Biserica ”Sfântul Andrei” din Capitală să țină o prelegere despre vaccinare

24 oct. 2021
849 Afișari
Doctor chemat în Biserica ”Sfântul Andrei” din Capitală să țină o prelegere despre vaccinare
Doctor chemat în Biserica ”Sfântul Andrei” din Capitală să țină o prelegere despre vaccinare

Credincioșii veniți la slujba de la Biserica „Sfântul Andrei” de pe strada Chitilei din București au avut parte de o lecție despre importanța vaccinării, după ce preotul paroh al bisericii, Simion Bondar, care oficia liturghia, a invitat un medic să le vorbească oamenilor despre nevoia de a se imuniza contra COVID, scrie Libertatea.

Moment poate UNICAT pentru biserica ortodoxă română. Un preot de la o biserică din Capitală a chemat-o pe doctorița care l-a tratat de Covid-19 la „Matei Balș” pentru a le vorbi enoriașilor despre vaccin.

Părintele Simion Bondar de la Biserica ortodoxă Sfântul Andrei din Capitală, partea dinspre Bucureștii Noi spre Chitila, a avut-o alături de el pe doctorița care l-a tratat de COVID-19 ca să le explice celor veniți la slujbă de ce este important să se imunizeze, potrivit filmărilor și mărturiilor obținute de Libertatea.

Doctorița Victoria Aramă, șef de secție la Institutul Matei Balș din Capitală, și-a dat jos masca pentru a putea fi auzită și înțeleasă mai bine, după ce le-a spus credincioșilor că este vaccinată cu doza a treia.

Imagine pot fi urmărite AICI.

Victoria Aramă a atins și subiectul vaccinării la gravide

„Legat de vaccinarea în sarcină, producătorul vaccinului scrie că nu îl recomandă la gravide pentru că nu sunt suficiente date. Pe de altă parte, s-a văzut și se știe că gravida face forme severe de COVID, dacă se infectează și sunt țări în care se vaccinează gravidele și s-a văzut că vaccinul nu a avut niciun fel de efect negativ asupra lor”, a spus Victoria Aramă, la discuțiile din biserică.

Doctorița Aramă a venit însoțită de soțul ei, Sorin Ștefan Aramă, și el medic și profesor la Universitatea de Medicină Carol Davila din Capitală. Ea le-a răspuns credincioșilor la întrebări.

Potrivit mărturiilor unuia dintre oamenii prezenți, după ce a vorbit doctorița, preotul a încheiat slujba în lacrimi.

Cookies