Dobrovolschi cere frecvențe pentru două radiouri. Situația mărcii Guerrilla, incertă

de:
25 nov. 2013
1 Afișari
Dobrovolschi cere frecvențe pentru două radiouri. Situația mărcii Guerrilla, incertă

La prezentarea proiectelor a venit, în fața CNA, Mihai Dobrovolschi. „Vreau să spun din capul locului că situația ciudată a ofertei, aceeași frecvență pe două denumiri provine din istoria învolburată a mărcii Guerrilla. Si Eu-inimă-radio este tot o încercare a noastră de a reface Guerrilla care, după cum știți, nu a picat din cauza conținutului editorial ci din cauza vicisitudinilor politice, economic, penale”, a spus Dobrovolschi, conform PaginadeMedia.ro.

Firma Dobrolific, cea care s-a înscris la concurs pentru licențe, aparține în totalitate lui Mihai Dobrovolschi. „S-a decis acest lucru cu susținerea tuturor colegilor din departamente. Este o firmă făcută de mine pentru piața audiovizuală. Firma în sine a activat nu doar pe piața radio ci și în producția audiovideo, editorial, emisiuni de televiziune la TVR 2. Credem că, eu, ca acționar principal, și cei din jurul meu, nu aveam nicio hibă de preluare a acestelor licențe.

Narcisa Iorga, membru CNA, a cerut clarificări despre marca Radio Guerrilla. Dobrovolschi a explicat că situația este încă neclară. „Am făcut demersuri pentru a afla cui aparține și nu am reușit. La OSIM, marca aparține unei societăți care nu mai există (Polifonic – n.r.). Dacă cineva vine în timpul concursului cu dovada că deține marca Guerrilla, am fi nevoiți fie să ajungem la o înțelegere, fie să continuăm sub un alt nume. Așa că am decis ca măsură profilactică să prezentăm și un alt nume”, a explicat Dobrovolschi.

Cookies