Doar trei bucureşteni, prinşi băuţi la volan de Paşti

de:
26 apr. 2011
0 Afișari
Doar trei bucureşteni, prinşi băuţi la volan de Paşti

Potrivit datelor Poliţie Rutiere a Capitalei furnizate B365.ro cele mai multe infracţiuni contravenţionale au fost înregistrate pentru opriri şi staţionări neregulamentare(10) urmate de neasigurarea la schimbarea direcţiei de deplasare(5).

În total şase bucureşteni au rămas fără permis auto. Trei pentru că au consumat alcool, doi pentru că au trecut pe culoarea roşie a semaforului şi unul pentru că nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni. Dintre cei trei bucureşteni prinşi băuţi la volan, doar unul a intrat în sfera penalului pentru ca în urma alcooltestului oamenii legii au constatat că are 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un alt bucureştean, de data aceasta fără permis, a produs şi un accident în urma consumului de alcool, soldat cu rănirea uşoară a două persoane şi pagube materiale, în zona intersecţiei Str. Lizeanu cu Șos. Ștefan cel Mare.

În comparaţie cu alţi ani a fost un Paşti liniştit. Campaniile de informare ale Poliţiei Rutiere a Capitalei au efectul scontat”, a declarat pentru B365.ro purtătorul de cuvânt al instituţiei Ioana Stancu.

Cookies