ȘTIRI

Brian May, mesaj pentru români înainte de concertul de la Sala Palatului

Show-ul de la Bucuresti este inclus din cea de-a doua parte a turneului One Voice, care cuprinde alte 11 concerte in Europa de Est, programate pentru luna martie.

Este vorba despre un proiect muzical personal al lui Brian May, inclus în turneul european intitulat „One Voice” pe care acesta îl susţine alături de solista britanică Kerry Ellis.

Brian May şi Kerry Ellis s-au cunoscut în 2002 când chitaristul, surprins de vocea artistei, a încurajat-o să participe la audiţiile pentru musicalul „We Will Rock You”. Kerry fost distribuită în rolul lui Meat, care avea să-i consolideze drumul către o carieră în musicaluri celebre de pe Broadway şi West End-ul londonez, printre care „Les Misérables”, „Wicked”, „Oliver” sau „Cats”.

Câţiva ani mai tarziu, cei doi aveau să se reîntâlnească pentru o colaborare de studio, prima dintr-o lungă serie de proiecte realizate împreună.

La începutul acestui an, Brian May şi Kerry Ellis au dat startul unui turneu european, „One Voice”, care va cuprinde, pe lângă mai multe piese originale, şi numeroase interpretări ale unor hituri clasice, inclusiv piese The Beatles şi, bineînteles, Queen. Cu aceasta ocazie, cei doi vor ajunge pentru prima dată şi la Bucureşti, iar ca să marcheze premiera, artiştii au înregistrat şi un salut transmis fanilor din România.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button