BAZAR

Doamnelor, vreţi să vă descărcaţi nervii de 8 martie?

CalendarEvenimente şi Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti vă invită să câştigaţi 4 invitaţii la spectacolul de percuţie iDrum, ce va avea loc în data de 8 martie 2011, de la ora 20:00. Pentru a participa la tragerea la sorţi în vederea câştigării uneia din cele 4 invitaţii, trebuie să răspundeţi la două întrebări foarte simple, aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitaţi site-urile CCSB şi CalendarEvenimente. Termenul limită de trimitere a răspunsurilor corecte este vineri, 4 martie 2011.

ATENŢIE: Sunt oferite 4 locuri independente numai persoanelor de sex feminin, fiind un spectacol de 8 martie. Mult succes tuturor!

iDrum este un concept nou de eveniment cultural, de dezvoltare personală prin muzică, un eveniment de renume internaţional! Un spectacol de percuţie la care fiecare spectator este artist! Participanţii sunt invitaţi să se elibereze de toate energiile negative şi să cânte împreună cu artiştii!

iDrum este un spectacol marca Drum Café, susţinut de echipa drum café: Ati de Chile, Cristian Melak, Fabian Sanchez, Felix Moldovan şi Gilberto Ortega.

Durata spectacolului: 90 de minute.

Motto-ul evenimentului: “iDrum este sursa ta de energie pozitivă pe care o creezi chiar tu cu ajutorul corpului şi sufletului tău pe ritm şi beat de tobe africane, tuburi muzicale, shakere şi body percussion. Dacă nu ai încercat această metodă de energizare, ACUM ai ocazia să o faci şi n-o să regreţi! Te aşteptăm la spectacol!”


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button