Doamnele și domnișoarele din Sectorul 5. sărbătorite de 1 Martie. Ce le-a transmis Cristian Popescu Piedone

01 mart. 2021
90 Afișari
Doamnele și domnișoarele din Sectorul 5. sărbătorite de 1 Martie. Ce le-a transmis Cristian Popescu Piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, nu a uitat că astăzi este o zi specială, așa că doamnele și domnișoarele din zona pe care o administrează au fost sărăbătorite de 1 Martie.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, împreună cu city managerul, viceprimarii, dar şi mai mulţi directori din cadrul instituţiei şi poliţişti locali le-au urat doamnelor şi domnişoarelor din sector o primăvară frumoasă, ocazie cu care le-au oferit şi un mărţişor. De asemenea, şi angajatelor din cadrul primăriei le-a fost oferit simbolul primăverii.

„Primăvara e anotimpul în care le amintim doamnelor şi domnişoarelor din viaţa noastră cât de mult le preţuim. Cât de importantă este grija şi iubirea lor. Cât de împlinită este viaţa noastră datorită lor. Primăvară e atunci când crezi în minuni. Când ai noi speranţe. Când realizezi că trebuie să preţuieşti mai mult oamenii dragi. Vă urez o primăvară plină cu soare pe cer şi în suflet! La mulţi ani tuturor doamnelor şi domnişoarelor!”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Cookies