BAZAR

Șoferițele au primit FLORI de 8 MARTIE de la agenții de poliție. FOTO

FLORI PENTRU DOAMNELE DIN TRAFIC, de 8 MARTIE: Cu ocazia zilei de 8 Martie, poliţiştii au oferit femeilor care s-au aflat în trafic, în calitate de conducător auto, pasager sau pieton, ori care au călătorit cu trenul sau avionul flori.

În Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, poliţişti din cadrul Direcţiei Rutiere –Inspectoratul General al Poliției Române şi Brigăzii Rutiere a Capitalei au oferit flori cu ocazia zilei de 8 Martie, se arată în comunicatul remis redacției.

În acest fel, poliţiştii rutieri au surprins plăcut conducătoarelor auto, acordând „amenzi florale” participantelor la trafic.

„Pentru prima dată astăzi, reprezentanții Poliției Române m-au „tras pe dreapta” și nu mi-au cerut actele la control, ci mi-au oferit o floare, un semn de carte, și mi-au dorit „O primăvară frumoasă, fără incidente în trafic”.”, a scris o șoferiță surprinsă de genstul Poliției.

foto

FLORI PENTRU DOAMNELE DIN TRAFIC, de 8 MARTIE: Totodată, poliţiştii Direcţiei de Poliţiei Transporturi au oferit flori doamnelor și domnișoarelor de pe peronul Gării de Nord şi din trenuri. Deja o tradiţie, astfel de acţiuni au fost organizate în toate judeţele ţării.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button