Doamne ferește! L-am visat pe Negoiță. Se făcea că era pe o bancă în parc, m-am dus la el și l-am întrebat de ce pune pavele peste tot. A râs și nu știu ce înseamnă

20 sept. 2023
3509 Afișari
Doamne ferește! L-am visat pe Negoiță. Se făcea că era pe o bancă în parc, m-am dus la el și l-am întrebat de ce pune pavele peste tot. A râs și nu știu ce înseamnă
Doamne ferește! L-am visat pe Negoiță. Se făcea că era pe o bancă în parc, m-am dus la el și l-am întrebat de ce pune pavele peste tot. A râs și nu știu ce înseamnă. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

L-am visat pe Robert Negoiță. La cât de des îl văd pe Facebook și câte postări zilnice cu pavele îmi apar, era și cazul. Deși nu mai citisem de ceva timp nimic despre el, totuși a simțit nevoia să îmi amintească de existența sa și că, pe undeva prin Sectorul 3, încă pune pavele. Așa că mi-a apărut în vis. Și ce mai vis.

Cum l-am visat pe Robert Negoiță

După ce am citit o carte de dezvoltare personală, că mna, cu toții avem acel moment în viață în care simțim că avem ne trebuie o schimbare și încercăm tot felul de lucruri noi, până îl găsim pe cel potrivit, în fine, am zis să mă bag la somn, că mâine e o nouă zi și am nevoie de odihnă. Am renunțat la toate gândurile înainte de culcare, am practicat ce scria în carte și, într-un final, am adormit.

Țin să precizez că eu, de-a lungul nopții, am minim 3 vise și mi le amintesc pe toate. Doar am nevoie de un cuvânt cheie, după care îmi vine tot scenariul visului. Așa a fost și în această dimineață.

Am vrut să intru pe Facebook la domnul Negoiță, să văd cu ce se mai laudă, cu pavelele sau cu noul bulevard construit? Răspunsul este simplu: cu Bulevardul Iuliu Hațieganu, dar nu despre asta vreau să vorbesc acum.

Așa, am intrat eu pe Facebook, toate bune, până îmi aduc aminte că, noaptea trecută, domnul primar mi-a apărut în vis.

Măcar în vis să îl întâlnesc, dacă la celebrele sale întâlniri cu cetățenii nu reușesc să ajung niciodată.

În fine, revenind la vis.

Deci, îmi amintesc că stătatea pe o bancă, îmbrăcat cu veșnica cămașă albă și cu blugii albaștri, iar la gât avea celebrul microfon de transimisiune în direct. M-am dus la el, senină și încântată că, în sfârșit, îl cunosc pe omul despre care am scris atâtea articole, și l-am întrebat, simplu: Domnule Negoiță, de ce puneți pavele peste tot prin sector?

Negoiță a râs

Auzind întrebarea, a râs și a început să îmi povestească cunoscutele teorii pe care le auziți în live-urile lui de pe Facebook, că lucrează în mai multe locuri deodată, că el măcar face și că asta reprezintă Sectorul 3 pentru el: pavele.

În realitate, probabil mi-ar fi oferit un alt răspuns, unul care să îi mulțumească pe toții oamenii furioși care se împiedică în pavelele lui zi de zi.

Dar, cum a fost doar un vis, nu vom afla niciodată cu adevărat de ce pavează domnul Negoiță în fiecare zi câte o părticică a Sectorului 3.

Te-ar putea interesa și:

Cookies