„Doamne ferește, da’ ce-au făcut? Liniuță pe liniile de tramvai?” Bizar accident pe Șoseaua Olteniței, peste drum de Viva Sport

28 mart. 2024
581 Afișari
"Doamne ferește, da' ce-au făcut? Liniuță pe liniile de tramvai?" Bizar accident pe Șoseaua Olteniței, peste drum de Viva Sport | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Bizar accident dimineață, în București, pe Șoseaua Olteniței, unde doi șoferi s-au ciocnit în pe liniile de tramvai. Da, da, pe liniile, plural, că circulau în paralel pe șine.

Practic, fiecare mergea „pe șina a lui”, unul pe sensul bun, celălalt pe contrasens.

„Da’ ce făceau, o liniuță pe linia de tramvai?”

Accidentul a fost surprins de un membru al comunității Infotrafic București și Ilfov, grupul de Facebook unde peste 160 de mii de șoferi din București se țin la curent unii pe alții, în timp real, despre situația traficului palpitant de la noi din oraș.

Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov / Facebook

Un membru al comunității pune cea mai firească întrebare:

Ce căutau ambii pe linia de STB? Șmecheri! Culpa comună.

La vederea imaginilor cu accidentul de pe liniile de tramvai de pe Șoseaua Olteniței,, cel mai experimentat conducător auto de la noi din echipă e exclamat:

Frățică, n-ai cum și Doemne ferește! Cum au ajuns în paralele acolo, pe liniile de tramvai, unul pe contrasens? ce făceau, o liniuță pe șine? Că-s 99% sigur, din ce se vede, că s-au lovit când mergeau în paralele și unul a tras de volan…”

Condusul pe liniile de tramvai este un obicei popular în traficul din București, unde mulți șoferi se plictisesc să stea în coadă, pe banda de mașini, și se-apucă să depășească „fraierii” din coloană pe șine.

De când sunt mai multe benzi unice pentru STB pe la noi prin oraș, același lucru se întâmplă și poe aceste trasee dedicate exclusiv autobuzelor și troleibuzelor.

Pentru această situație, Primăria Capitalei are are un proiect pilot, care prevede filmare și amendarea rapidă a șoferilor care o iau pe această scurtătură.

Cookies