Doamne-ajută! Un domn creștin din București oferă gratis o cameră în apartamentul său, dar “doar la o doamnă creștină.” Amin!

10 nov. 2022
55163 afișări
Doamne-ajută! Un domn creștin din București oferă gratis o cameră în apartamentul său, dar “doar la o doamnă creștină.” Amin!
Doamne-ajută! Un domn creștin din București oferă o cameră în apartamentul său, dar “doar la o doamnă creștină.” Amin!

Prietena Oana Titică (lăudat fie numele său 🙏🏻) căuta cu totul altceva pe anunțul.ro când a dat peste o dumnezeiască situație de viață de existența căreia ne-a înștiințat rapid. Astfel a devenit un anunț cumva imobiliar, cumva matrimonial anunțul nostru preferat pe ziua de azi. Așadar:

Anunțul imobiliar cu subtilități de anunț matrimonial

Domnului din București, Sector 4, căruia îi prisosește o cameră (dar și solitudinea)  pare să îi trebuiască mai degrabă o companioană decât o chiriașă. Pentru că domnul spune:

Ofer gratuit cameră separată, doar la o doamna creștină, numai la doamna solitară, 40-65 ani, chiar cu copii, cu probleme de locuințe. Găzduire completă. Exclus bărbați sau cuplu.

Domnul, perfect elegant și fair, oferă informații și despre domnia sa: are 58 de ani și este, la rândul său, creștin. Desigur.

Iată cum sună anunțul, cu tot cu detalii suplimentare:

Sector 4, apartament curat, mobilat, toate condițiile, mașina, tv, internet. Domn creștin, foarte sufletist, ofer și ajut gratis cu camera separată, gazduire completa, numai la o doamna solitară, creștină, chiar cu copii ce are probleme de locuințe, familie, altele, contra mic ajutor. Răspund doar la mesaje cu date nume, vârsta, situație. Nu dați mesaje fără date personale – nume, vârsta, nu răspund. Nu inchiriez nimic, exclus orice variantă.. Exclus barbati, familii, femei serioase angrenate în combinații neserioase.

Doamne-ajută! Un domn din București închiriază o cameră în apartamentul său, dar “doar la o doamnă creștină.” Amin!
sursa foto: anuntul.ro

Am decis, într-un fel de brainstorming rapid din redacția B365.ro, să publicăm povestea aceasta cumva matrimonială de la secțiunea de anunțuri imobiliare din două motive.

Primul este acela că e destul de înduioșătoare în sine. Al doilea motiv este o încercare de a fi, cumva, utili, atât domnului creștin aparent singur și cu o camera de prisos cât și unei eventuale creștine care ar fi în căutare de exact ceea ce domnul oferă în apartamentul său din Sectorul 4, București. Pentru cine ar putea fi interesat și a ratat link-ul, mai punem o dată: anunțul este AICI.

Deci, Doamne-ajută!

Cookies