Doamna Udrea a ajuns de urgență la spital. I s-a făcut rău și ar fi leșinat în curtea închisorii

03 nov. 2022
3459 Afișari
Doamna Udrea a ajuns de urgență la spital. I s-a făcut rău și ar fi leșinat în curtea închisorii
Doamna Udrea a ajuns de urgență la spital. I s-a făcut rău și ar fi leșinat în curtea închisorii

Elena Udrea a ajuns la Spitalul Județean Ploiești, după ce i s-a făcut rău în curtea Penitenciarului Târgșor, închisoarea de femei  unde este  închisă. 

Elena Udrea ar fi leșinat în curtea închisorii

Dimineață, a acuzat niște amețeli, apoi starea i s-ar fi agravat, după cum transmit oficialii Serviciului de Ambulanţă Prahova, citați de news.ro.

Fost ministru al Turismului, Elena Udrea a fost dusă cu salvarea la spitalul din Ploiești după ce ar fi leșinat, scrie, la rândul său, Hotnews.

La ora 11:36, s-a primit o solicitare de la Penitenciarul Târgşor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. La solicitare s-a deplasat o ambulanţă cu medic. La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportată la UPU Ploieşti pentru investigaţii suplimentare.

Când a ajuns ambulanța, pacienta era conștientă și stabilă hemodinamic, mai spun reprezentanții de serviciului medical din Prahova.  

Elena Udrea, la închisoare după „Gala Bute”

Elena Udrea este închisă din iunie în Penitenciarul Târgşor, unde a ajuns după ce  a fost extrădată din Bulgaria, unde fugise pentru a scăpa de condamnare definitivă la închisoare. 

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”. A atacat decizia de condamnare prin două căi extraordinare de atac, dar amândouă au fost respinse de către instanța supremă.

După decizia definitivă de condamnare în dosarul Gala Bute, Udrea a încercat să fugă din țară și a fost prinsă în Bulgaria, unde a stat în arest timp de peste două luni, timp în care s-a derulat procesul de extrădare. 

Între timp, mai sunt în derulare și alte procese în care fostul ministru al Dezvoltării și Turismului are de-a face cu acuzații de corupție.   Elena Udrea este judecată și în dosarul Hidroelectrica, dar și în cel privind finanțarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu din 2009.

Cookies