Doamna Firea e convinsă că bucureștenii au suferit anumite confuzii cu ocazia acestor alegeri. E foarte, foarte posibil să aibă dreptate😎

02 mai 2024
1039 afișări
Doamna Firea e convinsă că bucureștenii au suferit anumite confuzii cu ocazia acestor alegeri. E foarte, foarte posibil să aibă dreptate😎
Doamna Firea e convinsă că bucureștenii au suferit anumite confuzii cu ocazia acestor alegeri. E foarte, foarte posibil să aibă dreptate😎. Sursa foto: Gabriela Firea/Facebook

Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, a declarat că este convinsă că bucureștenii au suferit anumite confuzii cu ocazia acestor alegeri, după ce partidele PSD și PNL au renunțat la candidatul comun Cîrstoiu.

Gabriela Firea e convinsă că bucureștenii au suferit anumite confuzii

Gabriela Firea a fost invitată joi, 2 mai, la postul B1Tv, unde a explicat de ce a acceptat să intre în cursa pentru Primăria Capitalei, în condițiile în care PSD și PNL au decis inițial să susțină candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu.

Candidata PSD la Primăria Generală spune că și-ar fi dorit să fi rămas candidatul definitiv din partea PSD după primul anunț. De asemenea, Firea a mai spus că este conștientă că intrarea sa în campanie cu aproape o lună înainte de alegeri a creat confuzii în rândul locuitorilor Capitalei.

Și eu mi-aș fi dorit să fiu candidat rămas permanent și definitiv după primul anunț și să nu existe această perioadă în care sunt convinsă că bucureștenii au suferit anumite confuzii, pe cine este bine să voteze, ce oferă acei candidați, cine sunt cei care îi susțin, ce majoritate se poate realiza în Consiliul General, ce suport vor avea acei candidați din partea Guvernului, a explicat Gabriela Firea, joi, 2 mai, la postul B1Tv, potrivit News.ro.

Firea a mai spus că ea crede că în țară, în general, dar mai ales în București și a ținut să sublinieze că „oamenii sunt foarte bine informați”:

au un anumit standard de viață, au așteptări, s-au făcut promisiuni mari, foarte mari, standardul politic și administrativ s-a ridicat foarte mult în anterioara campanie electorală și atunci e normal prin comparație bucureștenii să vadă că nu s-au realizat cele promise acum trei ani și jumătate și să aibă așteptări mari.

A mai spus că nu avea cum să refuze propunerea de a candida din partea PSD pentru alegerile pentru Primăria Capitalei din 9 iunie, după ședința coaliției în care au fost testate și alte variante de candidaturi.

Amintim că, într-un sondaj recent realizat de INSCOP la comanda News.ro, Nicușor Dan se află pe primul loc în intențiile de vot ale bucureștenilor la Primăria Capitalei cu 38,5%. Pe locul doi este Cristian Popescu Piedone cu 27,4%, iar pe locul trei este Gabriela Firea cu 21,4%.

Și Avangarde a realizat un sondaj, la comanda PSD, unde Nicușor Dan se află tot pe primul loc, iar Gabriela Firea pe al doilea loc, urmată de Cristian Popescu Piedone.

Te-ar mai putea interesa și: Lista finală cu cei 9 candidați în cursa pentru Primăria Capitalei (inclusiv doamna Șoșoacă, intrată pe ultima 100m). Oficial, campania electorală nici n-a început 😎

Cookies