Doamna Firea anunță descoperire formidabilă pentru București: soluțiile pentru traficul infernal. Deocamdată, atât, restul e suspans electoral

21 mart. 2024
17665 Afișari
Doamna Firea anunță descoperire formidabilă pentru București: soluțiile pentru traficul infernal. Deocamdată, atât, restul e suspans electoral
Doamna Firea anunță descoperire formidabilă pentru București: soluțiile pentru traficul infernal. Deocamdată, atât, restul e suspans electoral | Sursa foto: inquam Photos/Octav ganea

„Am găsit soluțiile pentru traficul infernal din București!”, anunță doamna Firea pe Facebook, iar acest lucru poate fi considerat, fără exagerare, o descoperire epocală.

Gabriela Firea anunță ședința de alianță unde s-a rezolvat traficul din București

Șefă de campanie pentru București, împreună cu dl. Sebastian Burduja, Gabriela Firea scrie pe Facebook că a fost ședință importantă, cu toți oamenii importanți de la alianța de partide PSD și PNL, unde s-a vorbit eficient despre trafic și transportul public din București:

Traficul și soluțiile pentru un transport public de calitate, combaterea poluării, investițiile în sistemul de termoficare, consolidarea clădirilor de patrimoniu și a celor cu risc seismic, investițiile în sănătate și educație, cultura – temele centrale ale dezbaterii privind situația actuală din Capitala. Consilierii generali PSD și PNL au stat față-n față cu decidenții politici – premierul si președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Senatului și al PNL Nicolae Ciucă – alături de candidatul alianței PSD-PNL, medicul Cătălin Cîrstoiu , de primarii de sectoare și liderii organizațiilor politice.

„Am găsit soluții pentru traficul din București”

Dar cea mai uimitoare afirmație abia acum urmează:

Am găsit împreună soluțiile și vom colabora  pentru a reda orașul bucureștenilor. Pentru ca marile proiecte ale orașului să prindă contur este nevoie şi de o bună colaborare cu Guvernul şi Parlamentul.

Gabriela Firea mai spune că primul pas pentru această nouă alianță și la nivel de București este votarea Bugetului Capitalei, în şedința de mâine, 22 martie, a Consiliului General al Municipiului București (CGMB). Consilierii municipali ai PSD și PNL, care au şi convocat şedința și care sunt constituiți într-o nouă majoritate, vor veni pregătiți cu amendamente.

În speranța că aceste vești de la doamna Firea  nu v-au prins blocați în traficul superb din București, vă dorim o zi reușită pe străzile, străduțele și bulevardele din București.

Poate vrei să citești și despre alte momente electorale din această campanie:

Cookies