„Doamna cu rochie roz și ochelari mov, eliberați leagănul!” Parcul din București în care se instalează megafoanele, să nu mai monopolizeze nimeni toboganul

12 iun. 2023
31954 Afișari
"Doamna cu rochie roz și ochelari mov, eliberați leagănul!" Parcul din București în care se instalează megafoanele, să nu mai monopolizeze nimeni toboganul. Sursa foto: Facebook - F. B. N.

Într-un parc din Sectorul 6 a fost instalat un megafon chiar lângă camera de supraveghere. O persoană a făcut publică o imagine de la fața locului întrebându-i pe ceilalți internauți dacă știu mai multe informații cu privire la această inițiativă.

Un megafon a fost instalat într-un parc din Sectorul 6

Postarea făcută de acest bărbat pe pagina sa de Facebook a strâns câteva comentarii în care mai multe persoane au ironizat situația. Acesta este textul însoțit de imagine:

În parcurile din Sector 6 se instalează megafoane pentru anunțuri publice. Aveți idee unde putem găsi mai multe informații despre aceasta inițiativa?

Instalare megafon parc din Sectorul 6. Sursa foto: Facebook - F. B. N.
Instalare megafon parc din Sectorul 6. Sursa foto: Facebook – F. B. N.

Acestea sunt câteva dintre comentarii:

  • „Sunt pentru slujbă probabil”, M. B.
  • „Tot acolo observ că este instalată și o cameră video. Probabil, pt că au fost cazuri de distrugeri în parcuri, au pus megafonul pt ca un operator care se uită pe camere să poată speria „maimuța” care distruge mobilierul din parcul respectiv”, C. P.

ADPDU Sector 6 a anunțat montarea a 3.000 de camere de supraveghere în mai multe zone

La sfârșitul lunii mai, Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 a transmis, pe pagina de Facebook, că angajații se ocupă de întreținerea locurilor de joacă având în vedere că sezonul cald îi îndeamnă pe bucureșteni să-și petreacă timpul în aer liber:

Parcurile și locurile de joacă pentru copii sunt la mare căutare în zilele călduroase, astfel că și noi avem grijă să le întreținem corespunzător: reparăm mobilierul urban și echipamentele deteriorate ori de câte ori constatăm neconformități, salubrizăm spațiile verzi aferente și ștergem graffiti-ul de pe tobogane. Spațiul public este al nostru, al tuturor, astfel că trebuie să ni-l asumăm și să-l păstrăm împreună!

De asemenea, reprezentații ADPDU Sector 6 au menționat, în luna martie, faptul că există un proiect în derulare care vizează instalarea a 3.000 de camere de supraveghere în mai multe zone din Sector:

Punem preț pe siguranța cetățenilor și mai ales a copiilor, pe păstrarea bunurilor publice, tocmai de aceea, Primăria Sectorului 6 derulează un proiect de instalare a peste 3000 de camere de supraveghere în mai multe zone din sector, în curțile unităților de învățământ, în perimetrele cu probleme, în parcuri, pentru a înlătura astfel, actele de vandalism și pentru a spori liniștea în sector. Primele camere au fost deja montate, urmează celelalte.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies