ARHIVA B365

DNA probează faptele Elenei Udrea de un bileţel de la percheziţii şi denunţul lui Dinu Pescariu

Potrivit avocaţilor, probele anchetatorilor nu dovedesc acuzaţiile pe care i le aduc Elenei Udrea, acestea constând până la acest moment în denunţul făcut de Dinu Pescariu şi un bileţel găsit la percheziţiile de la domiciliul fostului ministru pe care erau notate iniţialele „E.U.” şi suma de 500.000 de euro, potrivit Mediafax.

Astfel, explică avocaţii, anchetatorii ar încerca să dovedească mita pe care omul de afaceri Dinu Pescariu i-ar fi dat-o Elenei Udrea.

Totodată, spun avocaţii, la dosar se mai află şi extrase de cont, care însă nu dovedesc acuzaţiile aduse.

Avocaţii se află în acest moment în arhiva Secţiei penale a ICCJ pentru a studia în continuare dosarul.

Elena Udrea se află, împreună cu poliţiştii care au adus-o de la arest, în sala de judecată şi aşteaptă începerea procesului.

La instanţa supremă, unde se va judeca cererea de arestare preventivă a Elenei Udrea, au venit câţiva susţinători şi prieteni ai acesteia, între care şi fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir.

Procurorii anticorupţie au emis marţi, la ora 21.40, ordonanţă de reţinere pentru deputatul PMP Elena Udrea, în dosarul Microsoft, după ce aceasta a stat aproape zece ore la DNA, unde şi-a studiat dosarul şi a fost audiată.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button