ARHIVA B365

DOSARUL GALA BUTE. Ștefan Lungu, de acord să se confrunte cu fosta sa șefă, Elena Udrea

UPDATE Ștefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, a declarat marți că își dorește să se afle adevărul și că niciun moment nu se teme de confruntarea cu fosta sa șefă, potrivit Realitatea Tv.

Lungu a mărturisit în fața anchetatorilor mecanismul mitelor, anume acei 10% care se întorceau sub formă de comisioane la Elena Udrea. Instanța va decide dacă este cazul să de organizeze o confruntare între Ștefan Lungu și Elena Udrea.

Confruntarea a fost dorită de avocații Elenei Udrea care și-au propus astfel să demonteze acuzațiile foștilor subalterni ai Elenei Udrea.

DOSARUL GALA BUTE. Fostul președinte al Federației române de Box Rudel Orbeja, Tudor Breazu, primarul din Lupeni, Cornel Resmeriță, Ștefan Lungu și Gheorghe Nastasia inculpați din dosarul „Gala Bute” află dacă scapă de arest, anunță romaniatv.net.

În cazul acestora, procurorii DNA cer prelungirea arestării preventive și a arestului la domiciliu, cerere care se va judeca marți la ora 12.00.

DOSARUL GALA BUTE. În același dosar, magistrații Înaltei Curți au fixat data de 5 martie ca termen pentru judecarea contestației Elenei Udrea privind măsura arestului preventiv.

Elena Udrea vrea să fie confruntată cu denunţătorii săi în dosarul „Gala Bute”. 

„O să cer procurorilor ca până în contestaţie, Elena Udrea să se întâlnească cu aceşti denunţători în faţa procurorilor şi să discute despre pretinsele lor afirmaţii. Doamna Udrea vrea să-i privescă în ochi pe aceşti bărbaţi”, a declarat avocatul Elenei Udrea. 

DOSARUL GALA BUTE. Contestaţia sa faţă de măsura arestului preventiv va fi anailzată joi, pe 5 martie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Detalii aici.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button