DNA: Călin Popescu Tăriceanu nu are calitatea de suspect în niciun dosar

de:
18 aug. 2015
0 Afișari
DNA: Călin Popescu Tăriceanu nu are calitatea de suspect în niciun dosar

În ultima perioadă, mai mulți politicieni au afirmat, în spațiul public, faptul că președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este cercetat de DNA într-un dosar.

Potrivit romaniatv.net, Direcția Națională Anticorupție susține că Tăriceanu nu are calitatea de suspect sau inculpat în niciun dosar DNA.

„Persoana la care faceţi referire în cererea dvs., nu are calitatea de suspect/inculpat în nicio cauză instrumentată de DNA” a precizat Biroul de Informare şi Relaţii Publice al DNA pentru RomaniaTV.net.

Recent, unul dintre liderii PMP, Gelu Vișan, a declarat că șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, va fi arestat curând.

„Călin Popescu Tăriceanu va fi arestat. DNA pregătește arestarea lui Tăriceanu. Asta se va întâmpla peste maximum 3 săptămâni. Se pregătește o lovitură extrem de dură la adresa democrației. I se face un dosar pentru a-l scoate de la guvernare”, susținea liderul PMP.

Potrivit sursei citate, Vișan a revenit cu noi detalii, conform cărora Tăriceanu ar urma să fie arestat până pe 14 septembrie 2015, iar cererea de arestare va fi formulată de procurori în sesiunea parlamentară viitoare.

Cookies