ARHIVA B365

DNA, control la CNADNR. Procurorii au cerut documente – surse

Procurorii DNA au trimis sute de cereri de documente în ultimii ani, de la CNADNR, au declarat miercuri, pentru News.ro, surse din domeniul transporturilor.

„Aceste hârtii vin frecvent la CNADNR, DNA a cerut sute astfel de documente. Acum este vorba despre o hârtie primită săptămâna trecută şi ar avea legătură cu sesizările făcute în raportul Corpului de Control în noiembrie 2015. Posibil să fie şi sesizări făcute de grupul de inţiativă condus de Alin Goga”, a precizat una dintre surse.

Unele documente cerute de DNA au legătură cu contractul de furnizare de instalaţii de cântărire pentru autovehicule folosite la punctele de trecere a frontiere, contract încheiat cu firma specializată pe astfel de echipamente Data Control, au explicat sursele respective.

Alte verificări vizează un contract privind supervizarea construcţiei centurii oraşului Târgu Jiu şi un contract de servicii de consultanţă juridică încheiat de CNADNR cu casa de avocatură Raţiu&Raţiu.

„Totodată, DNA ar vrea să afle mai multe despre acordul cadru de servicii de consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică în probleme juridice cu care se confruntă CNADNR”, a afirmat una din sursele menţionate.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button