ARHIVA B365

DNA a cerut acte de la Senat privind Televiziunea Română

Procurorii anticorupţie au solicitat documente de la Senatul României, privind evaluarea activităţii Societăţii Române de Televiziune din perioada 2005-2015, potrivit Mediafax.

În vederea soluţionării dosarului nostru , având ca obiect efectuarea de verificări cu privire la posibila săvârşire a unor infracţiuni cu ocazia închierii de către reprezentanţii Societăţii Române de Televizune a unor contracte de prestări servicii şi, în conformitate cu ordonanţa procurorului din data de 18.07.2016, vă solicităm (…) să ne comunicaţi copii certificate pentru conformitate cu originalul ale Rapoartelor întocmite de către Comisiile Parlamentare de anchetă privind evaluarea activităţii Societăţii Române de Televiziune, constituite în perioada 2005-2015, împreună cu documentele ce au stat la baza redactării acestora„, se arată în solicitarea procurorilor DNA.

Cererea a fost făcută în luna iulie a anului în curs.

Astfel, au fost solicitate documente şi de la Camera Deputaţilor, în urmă cu câteva săptămâni. Aceleaşi surse precizează că au fost ridicate documente de la sediul TVR, fiind în curs de instrumentare un dosar privind nereguli în achiziţii publice.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button