ARHIVA B365

DN1 inundat, în zona Fântânii Mioriţa. FOTO. Traficul este îngreunat. RUTE OCOLITOARE

După ploaia din această dimineaţă, o cantitate considerabilă de apă s-a acumulat pe carosabil în Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în apropiere de Fântâna Mioriţa din Sectorul 1, sub podul CFR.

Potrivit ISU Bucureşti, la faţa locului s+au trimis echipaje cu 3 motopompe. 

Din cauza acumulărilor de apă de pe Şos. Bucureşti – Ploieşti, Benzinăria Petrom (Fântâna Mioriţa), traficul rutier se desfăşoară cu dificultate atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din Bucureşti.

Poliţiştii recomandă şoferilor următoarele rute ocolitoare:
Pentru intrare:
DN1- Bd. Aerogării – Bd. Barbu Vacărescu;
DN1 – Bd. Ion Ionescu de la Brad – Bd. Siseşti

Pentru iesire:
Bd. Aviatorilor – Bd. Niolae Caramfil – Bd. Aerogării

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să folosească rutele ocolitoare, să circule cu atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri şi solicită bucureştenilor să utilizeze pe cât posibil mijloacele de transport în comun.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

Pentru operativitate în rezolvarea problemelor urgente întâlnite în traficul rutier bucureştean (ambuteiaje, semafoare defecte, etc.), cât şi pentru sugestii, sesizări, întrebări sau recomandări, bucureştenii pot sesiza permanent telefonic la numărul 021.9544.

Traficul se desfăşoară cu dificultate, luni, şi pe A1 Bucureşti-Piteşti din cauza ploii. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button