DM drogerie markt retrage un produs cosmetic de la raft, din București și din țară. E un anticearcăn, iar clienții sunt rugați să nu cumva să-l folosească

31 mai 2023
680 afișări
DM drogerie markt retrage un produs cosmetic de la raft, din București și din țară. E un anticearcăn, iar clienții sunt rugați să nu cumva să-l folosească
DM drogerie markt retrage un produs cosmetic de la raft, din București și din țară. E un anticearcăn, iar clienții sunt rugați să nu cumva să-l folosească | Sursă foto: Freepik.com

Drogheria DM a anunțat clienții din București și din restul țării că un produs cosmetic vândut în magazinele companie este retras de la vânzare și rechemat. Este vorba despre un anticearcăn produs de firma de cosmetice „Essence”.

DM anunță retragerea de la vânzare a unui anticearcăn

Compania DM drogerie markt a anunțat, print-o postare făcută pe pagina de Facebook, că retrage de la vânzare mai multe loturi ale produsului cosmetic „Essence CAMOUFLAGE + MATT concealer”.

Motivul pentru care s-a luat decizia de a retrage produsul de pe rafturile magazinelor din București și din țară este următorul: S-a descoperit o contaminare microbiologică.

În cadrul controalelor noastre de calitate am descoperit, din păcate, o contaminare microbiologică.

Sănătatea și siguranța consumatorilor noștri reprezintă prioritatea noastră principală. Prin urmare, am decis să emitem această rechemare și vă rugăm să nu utilizați produsul.

Mai precis, reprezentații companiei eu informat că în compoziția produsului cosmetic a fost detectată o bacterie de apă și de mediu. Prezența acesteia poate provoca boli în anumite circumstanțe. Bateria poate afecta în mod special persoanele ce au sistemul imunitar slăbit.

Clienții din sunt rugați să distrugă/returneze produsul

DM a transmis că nu toate nuanțele acestui produs sunt vizate de rechemarea anunțată pe rețelele de socializare. Pentru a veni în ajutorul clienților săi, compania a transmis toate datele de identificate ale produsului. Iată care sunt acestea:

  • Denumire – Essence CAMOUFLAGE + MATT Concealer,
  • Loturi – 0DBCB și 0DBCA,
  • Nuanță vizată de rechemare – 50 (warm toast).

Cei ce au cumpărat acest produs sunt sfătuiți să nu îl utilizeze, pentru a nu se expune riscului pe care îl reprezintă prezența bacteriei în compoziție. Clienții au la îndemână două posibilități: Pot distruge produsul sau îl pot returna.

În cazul în care doresc să returneze respectivul produs, acesta trebuie adus în magazinul de unde a fost achiziționat.

DM drogerie markt nu a menționat necesitate prezentării bonului pentru retur. În cazul în care produsul va fi returnat, clienților le va fi dată contravaloarea acestuia.

Cookies