Dl. „Sky is the limit”: un bucureștean a parcat, a blocat 3 (trei) mașini, a lăsat în parbriz un număr de Japonia (gen) și-a intrat la cumpărături în Piața Rahova

10 apr. 2023
26962 Afișari
Dl.
Dl. "Sky is the limit!": un bucureștean a parcat, a blocat 3 (trei) mașini, a lăsat în parbriz un număr de Japonia (gen) și-a intrat la cumpărături în Piața Rahova | Sursa foto: "Ai parcat ca un 🐂 București / Facebook

Câteodată, probabil că oamenii – conducători auto din orașul nostru București sunt extraordinar de grăbiți. Din nefericire, această stare de grabă se combină – nefast, dar des – cu dificultatea găsirii unui loc de parcare.

Este o combinație bombă, care dă naștere multor lucruri, cum ar fi păduri de nervi c/nd te pomenești blocat, când o mașină ocupă trecerea de pietoni sau tot trotuarul, dar și unei pagini de Facebook dedicate, cum este preferatul „Ai parcat ca un 🐂 București”

Dl. „Sky is the limit” a blocat trei mașini și a lăsat în glumă un număr în parbriz

Aici am dat peste această imagine  de viață, trafic și parcare din București: un domn, pe numărul său „Sky din București”, a avut (pesemne) treabă în Piața Rahova și, deoarece fie se grăbea, fie nu mai erau locuri libere, fie amândouă, a lăsat mașina pe strada Pucheni și și-a văzut de ale lui.

Simpatic este e ce se întâmplă când suni la numărul de telefon pe care șoferul l-a lăsat în geam, cum se face. Povestește un membru al comunității „Ai parcat ca un 🐂 București”:

La Piața Rahova. A blocat trei mașini, iar în parbriz e numărul de telefon al unei persoane plecate din țară.

Acestea fiind făcute, văzute și zise, probabil că ideea unui festival-concurs al parcărilor razna în București n-ar fi o idee chiar deplasată, ba dimpotrivă. Dificil este să găsești trofeu potrivit pentru câștigători, un fel de echivalent de „Zmeură de Aur” la filme, doar că pe parcări în București.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies