Dl. Negoiță mai avea, probabil, niște pavele de beton rămase de la Unirii și-a făcut din ele trecere de pietoni supraînălțată. Bobâlcătură după șanț sau „Test pentru maxilar”

20 iun. 2023
2142 afișări
Dl. Negoiță mai avea, probabil, niște pavele de beton rămase de la Unirii și-a făcut din ele trecere de pietoni supraînălțată. Bobâlcătură după șanț sau
Dl. Negoiță mai avea, probabil, niște pavele de beton rămase de la Unirii și-a făcut din ele trecere de pietoni supraînălțată. Bobâlcătură după șanț sau "Test pentru maxilar" | Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3

Peste o trecere de pietoni din Sectorul 3 s-au montat pavele roșii și negre, în ciuda tuturor șoferilor care trec prin acea zonă. Un domn din București a făcut publice mai multe imagini asemănând lucrarea cu o durere de cap din cauza unui mic șanț care s-a format și care încurcă șoferii.

O trecere de pietoni din Sectorul 3 peste care s-au montat pavele a devenit o problemă pentru șoferi

Lucrarea fotografiată, ajunsă pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3”, se află la intersecția dintre Aleea Budacu cu trotuarul de pe Bulevardul Nicolae Grigorescu. Autorul postării a menționat faptul că au fost făcute multe sesizări la Primărie, însă lucrarea este „conformă” sau „mai poate aștepta”.

Acesta a fost mesajul însoțit de imaginile publicate de D. M. M.:

La intersecția Aleea Budacu cu trotuarul de pe Bd. Nicolae Grigorescu lucrarea de „pavelare” ce a acoperit trecerea de pietoni s-a finalizat într-un mod involuntar și nefericit cu un șanț care dă dureri de cap tuturor șoferilor din zonă.
Au fost făcute nenumărate sesizări la Primărie dar se pare că lucrarea este „conformă” sau poate să mai aștepte…

Trecere de pietoni pavată. Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3
Trecere de pietoni pavată. Sursa foto: Facebook – Cetățean Sector 3

Iată și câteva comentarii din cadrul postării:

  • „Este pt șmecherii care uită să oprească la trecerea de pietoni. Se numește test pentru maxilare dacă vii cu viteză. Stai liniștit că articulația nu suferă. Toate trecerile de pietoni să le facă așa!!!” – B. B.
  • „Trecerile astea au 2 probleme: 1. dacă ai mașina joasă o hârâi de nu ai ce face (cu hopurile clasice nu se întâmplă așa) 2. în unele locații se face lac la fiecare ploaie și ca pieton nu mai ai pe unde trece (decât cu barca).”

Mai multe sesizări au fost făcute pentru remedierea problemei, însă s-a rezolvat doar parțial, spune autorul postării

Tot în secțiunea de comentarii, autorul postării explică problema acestei treceri de pietoni înălțată de pavele:

Este un canal cu o diferență de nivel cam de 10 cm și poate nu am făcut pozele din cel mai bun unghi, dar șoferii din zonă știu cel mai bine.

Inițial problema era că mașinile cu gardă joasă loveau pavelele cu bara, după care s-a remediat cu turnarea de asfalt de o parte și de alta a pavelelor, pentru reducerea înclinării. Numai că lucrarea a reușit doar în partea dinspre bulevard, în cealaltă asfaltarea s-a oprit brusc și a lăsat un „canal” de vreo 10 cm, care zdruncină mașinile. Și nu este vorba de viteză, acolo oricum se stă pentru că ai cedează prioritatea.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies