Django Unchained / Django dezlantuit

de:
09 ian. 2013
0 afișări
Django Unchained / Django dezlantuit

In schimb, Schultz ii promite sa-l elibereze. Cand misiunea lor se incheie cu succes si Django este eliberat, el decide sa ramana alaturi de Schultz si continua sa-i vaneze impreuna pe cei mai cautati criminali. Insa scopul final al lui Django este gasirea si eliberarea Boomhildei (interpretata de Kerry Washington), sotia de care fusese despartit cu mult timp in urma.

Cautarile ii conduc la Calvin Candie (interpretat de Leonardo DiCaprio), proprietarul lui “Candyland“, o plantatie pe care sclavii sunt tratati intr-un mod absolut inuman. Interesandu-se de soarta Broomhildei sub tot felul de false pretexte, Django and Schultz trezesc suspiciunile lui Stephen (interpretat deSamuel L. Jackson), sclavul de incredere al lui Candie. Miscarile le sunt urmarite si risca sa fie prinsi si adevaratele lor intentii date in vileag. Daca vor sa scape si sa o elibereze pe Broomhilda, ei trebuie sa aleaga intre individualism si solidaritate, intre sacrificiu de sine si supravietuire.
 

Cu: Christoph Waltz, Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson,Treat Williams,Kerry Washington,James Russo,Robert Carradine

Regia: Quentin Tarantino

Scenariu: Quentin Tarantino

 

Sursa: www.hmultiplex.ro

Cookies