DJ-ul din Bucureşti, dat dispărut, a fost găsit. Primele declaraţii ale tânărului

de:
25 feb. 2016
0 Afișari
DJ-ul din Bucureşti, dat dispărut, a fost găsit. Primele declaraţii ale tânărului

Alex Dumitrache, în vârstă de 32 de ani, a dispărut marţi, 23 februarie, după ce a lăsat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook. Familia lui Alex a cerut ajutorul Poliţiei Capitalei, iar prieteni ai acestuia au fost chemaţi la audieri. Inclusiv fosta sa prietenă a tânărului, de care se despărțise în urmă cu un an, a fost audiată.

Joi, la două zile de la dispariţie, DJ-ul a fost găsit, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. „Tot ce pot să spun este că a fost găsit, în scurt timp o să posteze un mesaj pe pagina lui de Facebook pentru toţi prietenii”, a spus un apropiat al artistului.

CITEŞTE ŞI Dezvăluire cutremurătoare despre DJ-ul dispărut: „Un om care efectiv suferea” 

Adio, prieteni! Ne vedem în altă viaţă decât în asta. Iertarea nu îşi mai are rostul, faptul e consumat„, a scris Alex Dumitrache, pe reţeaua de socializare.

CITEŞTE ŞI Prietenii DJ-ului dat dispărut au fost chemaţi la audieri 

Alex Dumitrache a apărut, joi după-amiaza, într-o emisiune la Pro TV, în care a vorbit despre  intenția de a se sinucide și cum s-a lăsat convins să nu-și ducă planul la bun sfârșit.

„Am mai avut o tentativă, nu a fost o gluma. Prima dată a fost în octombrie. SMURDUL a fost cel care m-a salvat. Am avut o dependență de jocurile de noroc. Există un centru, Dependenții anonimi. Am avut si probleme că m-am despărțit de fosta prietenă, dar tinem legatura, e o persoană care imi vrea binele. Nu are nici o legatură cu decizia mea și nu vreau să o amestec în asta.

Am două locuri unde imi petrec timpul, Pacul IOR si Mînastirea Cernica, e locul meu preferat unde mă liniștesc. Am fost în zona Mânastirii Cernica. Am vrut să stau în cadrul mănăstirii, dar nu am vrut sa trezesc tam-tam, am stat in pădure, am fumat foarte mult.

Stresul din ultimul timp m-a dărâmat, stresul că m-am desparțit de ea, stresul că i-am dezamăgit pe ai mei. Nu am avut nici de muncă o perioadă și nu vreau să trăiesc pe spatele nimănui.

La 4 dimineața m-am dus la Mihai acasă și am vazut mesajele de pe facebook. Am realizat după ce am facut că mi-am dezamagit părinții, prietenii și persoana dragă mie, Alina. Am momente ca persoană în care nu mă deschid, încerc să nu rănesc alte persoane și imi fac mie rau, ca să nu-i rănesc„, a povestit DJ-ul, potrivit cancan.ro

Cookies