DJ Sava & Direcţia 5 vor cânta la Ziua Naţională a Fructelor

de:
16 iun. 2011
0 Afișari
DJ Sava & Direcţia 5 vor cânta la Ziua Naţională a Fructelor

Sâmbătă şi duminică, în Parcul Herăstrău, Granini îi invită pe bucureşteni la Ziua Naţională a Fructelor. Caravana Granini încheie turneul la Bucureşti, unde participanţii vor putea degusta fructe şi mult suc şi vor dansa pe muzica unor renumiţi artişti autohroni.

Sâmbătă, de la ora 18:00 Smiley va da tonul concertului şi va fi urmat pe scenă de Keo, ConectR şi Sava. Duminică, de la ora 20:00, în Parcul Herăstrău, vor concerta Andreea Bălan, DJ Sava & Directia 5. Evenimentul se derulează sâmbătă, între orele 10:00 şi 22:00, iar duminică, va debuta de la 10 dimineaţa şi se va încheia după concertul DJ Sava & Direcţia 5.

Organizatorii au amenajat, pentru bucureşteni, patru zone de distracţie diferite. În zona de relaxare oamenii vor putea bea un suc sau unul dintre cocktail-urile speciale ori să deguste o salată de fructe inedită. Cei care vor să se relaxeze şi să deguste preparate din fructe pot merge la barul Granini sau la terasă. În zona de concerte bucureştenii îşi pot vedea artiştii preferaţi cântând, iar în zona copiilor cei mici se vor juca pe consolele Wii, vor fi pictaţi pe faţă şi se vor juca cu mascotele Granini, fructele.

În zona de târg si premiere vor fi puncte de vânzare şi se va desfăşura şi concursul de selectare a celor mai buni degustători din Capitală.

Cookies