Divertiland Water Park, parcul acvatic din Chiajna, și-a deschis azi porțile. Vizitatorii sunt așteptați aici să se bucure de vremea bună din acest weekend

15 iun. 2024
20180 afișări
Divertiland Water Park, parcul acvatic din Chiajna, și-a deschis azi porțile. Vizitatorii sunt așteptați aici să se bucure de vremea bună din acest weekend
Divertiland Water Park, parcul acvatic din Chiajna, și-a deschis azi porțile. Vizitatorii sunt așteptați aici să se bucure de vremea bună din acest weekend | Sursa foto: Divertiland Water Park - Facebook

Cel mai mare parc acvatic din Europa Centrală și de Est, Divertiland Water Park, și-a deschis sâmbătă, 15 iunie, porțile pentru vizitatori. Aceștia sunt așteptați să se bucure de vremea bună și să se relaxeze în incinta parcului.

Divertiland Water Park și-a deschis azi porțile

Pe pagina de Facebook, reprezentanții Divertiland Water Park au anunțat că parcul acvatic și-a deschis azi porțile.

Cu toții știm că un weekend de vară nu poate fi (cu adevărat) complet fără o bălăceală la piscină, așa că astăzi, 15 iunie, am deschis porțile Divertiland Water Park!

Entuziasmul primilor noștri vizitatori cu greu poate fi stăvilit. Nu ne crezi pe cuvânt? Te invităm să li te alături!

Sezonul acesta se așteaptă ca numărul vizitatorilor să atingă și chiar să depășească pragul de 150.000 de persoane.

Divertiland Water Park s-a deschis în 2012 și avea inițial o suprafață de 72.000 de metri pătrați. Acesta a fost extins în 2016 până la 200.000 de metri pătrați și are o capacitate de 7.000 de persoane.

Parcul acvatic a fost conceput pentru a fi un proiect verde, alimentat, în mare parte, cu ajutorul energiei solare, printr-un sistem fotovoltaic a cărui funcționare reduce semnificativ emisiile de carbon și, totodată, poluarea mediului înconjurător.

Maria Iancu, Director Dezvoltare AmCorp, a transmis că în acest sezon festival vizitatorii se vor putea bucura de 12 restaurante noi în cadrul Divertiland Water Park.

Sezonul acesta avem 12 restaurante noi în cadrul Divertiland Water Park, întrucât ne-am dorit să oferim clienților noștri o varietare culinară cât mai mare, respectiv posibilitatea de a alege între burgeri, fish&chips, zona de grill a unui restaurant ce are carmangerie proprie, pizza, waffles, înghețată, bubble tea etc.

Totodată, un aspect total nou este reprezentat de zona de lounge, care are Shisha Bar.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies