„Distrugătorii de bariere”, serie nouă în Sectorul 4. Azi, episodul cu dosar penal | VIDEO

17 mart. 2022
268 Afișari
"Distrugătorii de bariere", serie nouă în Sectorul 4. Azi, episodul cu dosar penal | VIDEO

Distrugătorii de bariere riscă dosar penal în Sectorul 4. Doar două zile au trecut de la ultimul anunț despre oamenii care aleg să forțeze barierele din sectorul condus de Daniel Băluță. De această dată, edilul a publicat o filmare din 2021 și a transmis un mesaj.

„Distrugătorii de bariere”, serie nouă în Sectorul 4

Primarul Sectorului 4 recunoaște că o nouă zi vine cu o nouă distrugere, dar filmarea postată de el este din 2021. Daniel Băluță îi informează pe cetățenii care aleg să recurgă la aceste „acte huliganice” că înlocuirea barierelor îi poate costa peste 1000 de lei.

De asemenea, distrugătorii de bariere riscă să se aleagă și cu dosar penal. Edilul a ținut să explice ce înseamnă ca o persoană să aibă dosar penal. Daniel Băluță spune că dosarul penal reprezintă „o pată neagră” care îl va urmări pe individ mai mulți ani de zile și care îi va pune numai piedici pe tot parcursul vieții.

Băluță: „Astfel de ieșiri necontrolate vă pot dăuna grav”

„În orice domeniu ar vrea să se angajeze, de exemplu, își va găsi cu greu locul, pentru că angajatorul va cere cazier juridiciar și instant va ezita să se asocieze cu astfel de oameni.”, transmite primarul Sectorului 4, într-o postare pe pagina de Facebook.

Daniel Băluță îi sfătuiește pe distrugătorii de bariere din Sectorul 4 să fie atenți, deoarece astfel de ieșiri necontrolate le pot dăuna grav și le pot aduce numai deservicii.

În filmare se poate vedea un bărbat destul de nervos de prezența barierei de la parcare, care mai întâi o ridică în sus și vede că aceasta nu dă semne să cedeze. Mai apoi schimbă tactică și o trage spre el, se dă în spate și astfel reușește să-și ducă planul la capăt și să o distrugă.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt din data de 20 noiembrie 2021, ora 16:47.

Cookies