Distracție prin București în weekend-ul prelungit 20-24 ianuarie. Ce evenimente ne pot scoate din case

19 ian. 2023
1540 Afișari
Distracție prin București în weekend-ul prelungit 20-24 ianuarie. Ce evenimente ne pot scoate din case
Distracție prin București în weekend-ul prelungit 20-24 ianuarie. Ce evenimente ne pot scoate din case | Sursa foto: Unsplash

Toată lumea așteaptă nerăbdătoare orice weekend (dacă e plin de evenimente, e și mai bine). Pentru un weekend prelungit cu două zile, așteptarea este cu nerăbdare X 2. Cum o asemenea minivacanță se apropie, să vedem cum ne putem umple timpul în aceste zile în București.

Evenimente în București într-un weekend prelungit

Am scotocit peste tot și venim cu câteva sugestii, care vă pot ajuta în căutarea răspunsului la întrebarea „Ce fac în weekend?”.

  • Pentru iubitorii de muzică, trupa de muzică de petrecere Azur are concert vineri, pe 20 ianuarie la ora 20:00 la 14th Lane. Biletele pot fi achiziționate online, și sunt valabile doar dacă sunt însoțite de rezervarea unui loc la restaurant. Biletele pot fi achiziționate de AICI.
  • În Beluga Music & Cocktails, trupa Freestay, va susține un concert cu muzică live la ora 23:00, care cu siguranță va aduce multe zâmbete pe fețele fanilor lor. Biletele pot fi achiziționate de AICI.
 Concert-Freestay-live-in-Beluga-pe-21-ianuarie-la-ora-23
Concert-Freestay-live-in-Beluga-pe-21-ianuarie-la-ora-23:00 | sursa foto – facebook FREESTAY

Umor de ianuarie

În cazul în care un concert nu e prima opțiune pe lista ta,  atunci avem variante. Show-urile de stand-up comedy mereu vor fi o opțiune foarte potrivită pentru persoanele care preferă o sesiune zdravănă de râs.

  • Pe 21 ianuarie, în ComicsClub la ora 22:30, Toma, Sorin, Mirică și Mitran  așteaptă public la show-ul lor. Accesul în sală se va face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului. Biletele pot fi luate de AICI.
  • În Club99 pe 22 ianuarie la ora 17:30, Maria Popovici, Mincu, Banciu și Ioana Luiza vor susține și ei un show de stand-up . Biletele pot fi cumpărate AICI.

Nelipsitele piese de teatru

Pentru unii bucureșteni, piesele de teatru reprezintă întotdeauna cea mai bună evadare din realitatea cotidiană. Așadar, ți-am pregătit o listă de piese de teatru care se vor juca pe parcursul weekend-ului prelungit.

  • La teatrul Coquette pe data de 20 ianuarie la ora 19:30, e piesa ”Eu, Tu, Copacul sau Șah Mat” care spune povestea de dragoste dintre doi oameni ce se cunosc întâmplător, pe o bancă în parc. Piesa pune în lumină momentele cheie dintr-o relație, adică întâlnirea, încercarea și finalul. Spectacolul are scop caritabil, veniturile strânse urmând să meargă spre tratamentul unui copil de un an și 10 luni ce din păcate suferă de leucemie. Biletele se pot găsi AICI sau în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay.
  • Pe data de 21 ianuarie, tot la teatrul Coquette, la ora 19:00, se va juca piesa de teatru ”Doamne, ce zile minunate!„ Biletele pot fi cumpărate de AICI.
  • În The Pub, pe data de 22 ianuarie, puteți vedea piesa „Jurnal fără iubit” , care este recomandată în special dependenților de dragoste. Biletele pot fi achiziționate AICI sau în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay.
  • Pe 23 ianuarie, la Teatrul Roșu, se va ține piesa ”Vecini de Coșmar”, fiind o comedie memorabilă și interactivă. Așezarea se realizează la mese de 3 sau 4 locuri, în regim de teatru-cafenea, iar achiziția unuia sau a 2 bilete poate implica împărțirea mesei cu alte persoane. Biletele se pot achiziționa AICI sau în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay.
  • În clubul The Hub, pe data de 24 ianuarie, la ora 19:30, începe comedia ”La Ginecolog”. Accesul în sală se poate face cu o oră sau 40 de minute înainte de gong. Așezarea se realizează la mese de 2 (nr. limitat), 3 sau 4 locuri, în regim de teatru-cafenea. Biletele se pot cumpăra de AICI sau din magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay.
Distracție prin București în weekendul prelungit 20-24 ianuarie. Ce evenimente ne pot scoate din case
Distracție prin București în weekendul prelungit 20-24 ianuarie. Ce evenimente ne pot scoate din case | sursa foto : pexels

Filmul lunii ianuarie

Și la cinematograf se întâmplă lucruri spectaculoase în această minivacanță de ianuarie. Filmul ”Taximetriști„ , care arată viața de noapte surprinzătoare a Capitalei, are premiera pe data de 20 ianuarie. Filmul spune povestea de noapte a Bucureștiului, prin ochii a doi taximetriști, Liviu și Lică.

Taximetristi-premiera-20-ianuarie
Taximetristi-premiera-20-ianuarie | sursa foto: taximetristi.film

Îți recomandăm să mai citești și:

Cookies