Distracție de Halloween în București. Unde și cum poți petrece în weekendul 29-30 octombrie

28 oct. 2022
2559 Afișari
Distracție de Halloween în București. Unde și cum poți petrece în weekendul 29-30 octombrie
Distracție de Halloween în București. Unde și cum poți petrece în weekendul 29-30 octombrie / Sursă foto: Unsplash

Halloween-ul bate la ușă, iar în acest weekend au loc o mulțime de evenimente tematice în București. Cei care doresc să petreacă, să se costumeze și să se distreze au o mulțime de variante din care să aleagă.

Evenimente de Halloween în București

În weekend, Bucureștiul prinde viață. Acest final de săptămâna va fi unul plin de tot felul de petreceri, târguri și activități inspirate de Halloween. Chiar dacă sărbătoarea nu face parte din folclorul românesc, plin de tradiții și motive de petrecut, este una pe care oamenii aleg să o celebreze.

Astfel că, bucureștenii care vor să se îmbrace în costume, magice sau înfricoșătoare, vor avea o mulțime de evenimente la care să participe în weekendul 29-30 octombrie 2022.

Pentru a veni în ajutorul oamenilor, am realizat o listă a evenimentelor ce ne-au atras atenția. Iată care sunt acestea:

Spooky Fest (29-30 octombrie 2022)

Evenimentul are loc la Victoria Hub. În cadrul acestui târg participanții vor găsi: bijuterii, lumânări, decorațiuni, accesorii, haine, cosmetice naturale, picturi, produse din ceramică și deserturi.

Vă punem împreună la dispoziție grădina superbă dar și interiorul de poveste pentru a ne bucura de un weekend magic în care „alungăm spiritele rele” și sărbătorim venirea anotimpului rece care va marca sfârșitul unui nou ciclu anual, transmit organizatorii.

Costumul nu este obligatoriu.

Halloween Party – Berăria H (29 octombrie 2022)

La această petrecere intrarea este liberă. Pe scenă vor urca 2 DJ și MC Ryme alături de trupa de dans The Glam Squad.

Accesul se face la ora 21:30, iar rezervarea unei mese poate fi făcută online accesând ACEST link.

Hallo-Wine Fair (29-30 octombrie 2022)

Organizatorii definesc evenimentul ca fiind cea mai mare adunare a costumelor și a măștilor din oraș. Bucureștenii sunt așteptați în costume sau machiați să se distreze.

Aici veți găsi:

  • Vin românesc,
  • Povești de groază,
  • Comercianți cu produse locale,
  • Degustări de pâine caldă,
  • Ateliere pentru cei mici.

Evenimentul are loc la Maison 13, iar prețul pentru un bilet este de 10 lei de persoană. Copiii sub 14 ani au intrarea liberă.

Bucureștiul Bântuit 4 (29 octombrie 2022)

Este un traseu presărat cu locuri și povești bântuite din oraș. Pentru a participa trebuie folosită aplicația Questo. În cadrul evenimentului este necesar și să rezolvi puzzle-uri și ghicitori, astfel vei afla poveștile locurilor în care se poartă traseul.

Este o combinație perfectă între un escape room în aer liber și un joc de explorare urbană, iar accesul este GRATUIT. Startul cursei se da la ora 20:00, pe 29 octombrie.

Există și un concurs de costume la care se poate participa. Premiile vor fi oferite de YOXO, iar participanții pot câștiga:

  • 1x Smartphone Samsung Galaxy Z Flip4
  • 1x Smartwatch Samsung Galaxy Watch5
  • 1x Căști Samsung Galaxy Buds Live

Dacă nu doriți să luați parte la competiție, costumul nu este obligatoriu.

Gayloween (30 octombrie 2022)

Petrecerea va avea loc la Apollo 111. Prețul unei brățări de acces este de 25 de lei. Acestea vor putea fi cumpărate de la locație, începând cu ora 22:00.

Iată și câteva evenimente dedicate celor mici

Pe lângă petrecerile de Halloween ce au fost organizate pentru adulți în București, există și o selecție de evenimente dedicate copiilor. Iată câteva dintre acestea:

Halloween Magic Smiles Party ( 30-31 octombrie 2022)

La această petrecere cei mici vor avea parte de un show susținut de artistul Comicus împreună cu invitații săi. Copiii se vor bucura și de alte jocuri și concursuri realizate de vrăjitorii Joy Club. Bineînțeles va fi și muzică și dans.

Prețul este de 85 de lei pentru fiecare copil. Părinții nu plătesc intrarea. Formularul de participare poate fi completat AICI.

Atelier de pictură pe dovleci (29 octombrie 2022)

Acesta va avea loc la școala de pictură Rembrandt Art School. Atelierul este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, iar prețul este de 60 de lei (plata se face la locație în ziua evenimentului).

În cadrul atelierului nostru vom petrece momente frumoase împreună ,vom picta în spiritul sărbătorii Halloween-ului cei mai colorați și interesanți dovleci, transmit organizatorii.

Toate materialele necesare sunt incluse în preț.

Poveste de Halloween la Teatru de păpuși BIBABO (29 octombrie 2022)

Păpușile deghizate în fantome și alte creaturi înfricoșătoare le vor transmite celor mici o poveste de Halloween. Cei mici vor avea parte de povești, cântece și alte momente distractive.

Prețul biletului este de 90 de lei (părinte + copil), iar evenimentul va avea loc sâmbătă la ora 10:00, la Clubul ABC Decebal.

Noaptea Magiei la Opera Comică pentru Copii (4 – 6 noiembrie)

Este un spectacol unic, cu reprezentații succesive, dedicat publicului de orice vârstă dar în special copiilor. Cei mici vor vedea trucuri inedite de magie și alte momente realizate de în colaborare cu publicul.

Prețul unui bilet este de 35 de lei. Le puteți cumpăra de AICI.

Cookies