BAZAR

Distracție pe peronul Gării de Nord: Sute de tineri s-au înghesuit la Train Delivery

Cel mai mare peron al Gării de Nord s-a transformat în scenă pentru concerte şi ring de dans pentru sute de persoane. Sâmbătă, vizitatorii au asistat la concerte, spectacole de teatru sau au vizitat expoziţia de artă fotografică, amenajată într-un tren adus de organizatori de la Remiza Specială Mogoşoaia.

Train Delivery este abia la prima ediţie, iar organizatorii speră ca festivalul să aibă cel puţin la fel de mult succes ca fratele său mai mare, Street Delivery, care a animat centrul Capitalei în urmă cu două weekenduri. Scopul evenimentului este reafirmarea Gării de Nord ca obiectiv turistic, urbanistic și cultural, informează Digi24.

„În momentul în care ne-am întâlnit cu conducerea CFR, ei deja luaseră în calcul să reînprospăteze imaginea Gării de Nord. De cele mai multe ori, prima impresie despre București pe care ți-o faci este atunci când calci pe peronul Gării de Nord, de asta am considerat-o kilometrul zero al imaginii Bucureștiului”, spune Anca Dănilă, PR la Fundația Cărturești.

În următoarele două zile ale festivalului, vizitatorii se vor putea bucura de demonstraţii de graffiti pe vagoane, concerte, proiecţii de filme şi spectacole de teatru. Puteți vedea programul și detalii despre festival pe site-ul oficial.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button