Dispariția unui copil de la o grădiniță din Sectorul 4 al Bucureștiului: un băiețel de 3 ani a plecat fără să-l observe cineva

30 oct. 2022
1716 Afișari
Dispariția unui copil de la o grădiniță din Sectorul 4 al Bucureștiului: un băiețel de 3 ani a plecat fără să-l observe cineva

Anchetă penală, dar și disciplinară, deschise la o grădiniță din Sectorul 4 al Capitalei din zona Parcul Copiilor. O educatoare l-a scăpat din ochi pe un băiețel de 3 ani și jumătate care a plecat din curtea grădiniței.

A fost găsit la câteva sute de metri de grădiniță plin de frunze și zgâriat.

Un băiețel de doar 3 ani și jumătate a ieșit din curtea unei grădinițe din Sectorul 4 fără să fie observat de personalul din instituție. A mers apoi până într-un parc din apropiere, unde a fost găsit de o femeie care a anunțat poliția, transmite Digi 24.

Băiețelul a dispărut într-o pauză, în jurul orei 12.00. Micuțul a mers de unul singur pe o alee, până când a ajuns într-un parc de lângă Palatul Copiilor, la câteva sute de metri de grădiniță. Abia după o jumătate de oră, reprezentanții grădiniței au sunat-o pe mama băiețelului, și i-au spus că nu mai găsesc copilul. O bătrână a dat peste micuț în parc și l-a întrebat ce caută singur acolo, apoi a alertat autoritățile. Ulterior, mama acestuia l-a recuperat de la Secția 14 de poliție, unde a și depus o plângere. Copilul era plin de frunze, iar pe corpul acestuia au fost găsite mai multe zgârieturi. În urma incidentului, educatoarea a fost sancționată cu 15% din salariu.

„Deocamdată, toate activitățile didactice ale copiilor acestei grupe se vor desfășura în interior, până când vor căpăta anumite deprinderi”, a spus Larisa Gojnete, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului Școlar București. Polițiștii au anunțat că au deschis un dosar penal pentru neglijență.

Îți recomandăm și:

Cookies