Dispare unul dintre cele mai vechi supermarketuri din București. Magazinul Carrefour (fost Billa) din Drumul Taberei, închis de azi „pe o perioadă nelimitată”

20 nov. 2023
27274 Afișari
Dispare unul dintre cele mai vechi supermarketuri din București. Magazinul Carrefour (fost Billa) din Drumul Taberei, închis de azi
Dispare unul dintre cele mai vechi supermarketuri din București. Magazinul Carrefour (fost Billa) din Drumul Taberei, închis de azi "pe o perioadă nelimitată". Sursa foto: Facebook/ Carrefour

Magazinul Carrefour din Drumul Taberei, fost Billa, s-a închis începând de luni, 20 noiembrie 2023, „pe o perioadă nelimitată”. Reprezentanții companiei au anunțat că proprietarul clădirii o să dezvolte în acest loc un nou proiect.

S-a închis magazinul Carrefour (fost Billa) din Drumul Taberei

În cartierul Drumul Taberei, pe Str. Brașov nr. 23A, până în 2015, a fost Billa, al doilea cel mai vechi supermarket din București. În anul 2015, magazinul a fost preluat de grupul francez Carrefour, în urma tranzacției cu grupul german REWE.

În 2017, magazinul Billa a devenit Carrefour Market.

Începând de luni, 20 noiembrie 2023, s-a închis magazinul Carrefour din Drumul Taberei. Pentru Economica, retailerul a declarat că proprietarul clădirii în care Carrefour România este chiriaș urmează să dezvolte un proiect nou.

Bucureștenii din Drumul Taberei pot merge acum la Carrefour Market Chilia Veche:

În ceea ce privește magazinul Carrefour Market de pe Str. Brașov nr. 23A, București, întrucât proprietarul clădirii, în care Carrefour România este chiriaș al spațiului de vânzare, urmează să dezvolte un nou proiect în viitorul apropiat, magazinul se va închide pe o perioadă nelimitată începând cu data de 20 noiembrie. Rămânem aproape de clienții din cartierul Drumul Taberei, oferindu-le posibilitatea de a-și efectua cumpărăturile zilnice și săptămânale în cadrul magazinului Carrefour Market Chilia Veche, deja cunoscut de șapte ani locuitorilor din zonă, situat la aproximativ 10 minute de mers pe jos față de locația din Strada Brașov nr 23A, au transmis reprezentanții Carrefour, potrivit Economedia.

Angajații acestui supermarket vor fi relocați către alte magazine Carrefour din București. Retailerul transmite că echipa își continuă activitatea fără întreruperi.

Totodată, în rețeaua Carrefour Market vor continua investițiile:

atât prin noi deschideri, dar și prin accelerarea proceselor de remodelare.

La nivel național, la sfârșitul lunii octombrie 2023, rețeaua de magazine Carrefour Market avea 189 de unități.

Cookies