Dispare „mica publicitate” de pe străzile din Sectorul 2. Radu Mihaiu: Vom curăța tot Sectorul de panourile montate ilegal

05 nov. 2023
7105 Afișari
Dispare „mica publicitate” de pe străzile din Sectorul 2. Radu Mihaiu: Vom curăța tot Sectorul de panourile montate ilegal
Dispare „mica publicitate” de pe străzile din Sectorul 2. Radu Mihaiu: Vom curăța tot Sectorul de panourile montate ilegal pe domeniul public | Sursă foto: Facebook-Radu Mihaiu

Panourile de tipul „mica publicitate” din Sectorul 2 al Capitalei vor fi date jos, anunță Radu Mihaiu. Zeci de astfel de reclame au fost deja adunate de pe străzi. Edilul vrea să curețe tot sectorul de afișele amplasate fără autorizație.

Dispare „mica publicitate” de pe străzile din Sectorul 2

Străzile Bucureștiului sunt pline de panouri sau afișe de tipul „mica publicitate” lipite pe stâlpii de iluminat, pe copaci, sau pe ușile scărilor de bloc. Pe lângă faptul că multe dintre acestea sunt instalate fără a avea autorizație, ele dau orașului un aspect neîngrijit.

Astfel că, edilul Sectorului 2 a decis îndepărtarea acestora:

După ce am făcut ordine printre panourile mari publicitare montate ilegal, acum a venit sorocul și pentru mica publicitate.

Trăim într-un oraș aglomerat, care zi de zi ne bombardează cu zgomot și culori de toate felurile. Și cumva, pentru că nimeni nu s-a ocupat de asta, s-a împământenit ideea că e ok ca oricine să-și pună o reclamă pe stâlp, prinsă de copac sau efectiv pe trotuar.

Panouri ruginite, cartoane improvizate sau chiar campanii de publicitate extinse de la firme mari sunt agățate fără drept pe domeniul public.

Primăria Sectorului 2 a anunțat că, mai întâi, echipele administrației publice se vor ocupa de îndepărtarea panourilor de pe marile bulevarde. Ulterior, acțiune va fi continuată și de străzile și aleile mai puțin circulate.

Acțiunea de curățare a fost începută vineri, 3 noiembrie 2023. În prima zi a acesteia au fost adunate un total de 60 de reclame de tot felul.

Radu Mihaiu a anunțat că, rând pe rând, întreg sectorul va fi curățat de toate reclamele ce au fost montate în mod ilegal.

Cookies