ȘTIRI

Primarul Răzvan Sava: „Cel mai tarziu, pe 21 martie am putea deschide Arena Naţională”

Primarul general interimar Razvan Sava s-a intalnit cu presedintele FRF Razvan Burleanu si cel al LPF, Gino Iorgulescu, vineri, pentru a discuta despre Arena Nationala.

Am depus la MDRAP expertiza tehnică făcută la un laborator din Italia acreditat la nivel european. În urma testelor făcute a reieșit că materialul este de clasa B, deci este compatibil cu legislația în vigoare și pe baza expertizei trebuie să primim agrementul necesar ca Arena Națională să obțină autorizația de securitate la incendiu. Îl solicit public domnului vicepremier Dâncu să grăbească procedurile la minister și să elibereze agrementul necesar.  Am depus expertiza în data de 19 februarie. Teoretic, cel mai tarziu 19 martie, am putea avea agrementul pentru obținerea autorizației. Cel mai tarziu, pe 21 martie am putea deschide stadionul. În cazul în care MDRAP nu va elibera agrementul, voi găsi altă soluție pentru a-l redeschide cat mai repede.”, a transmis Răzvan Sava, după discuţii.

Cel mai mare stadion al ţării este închis din toamna anului trecut, atunci cand s-a aflat ca stadionul care a costat peste 200 de milioane de euro nu detine autorizatia ISU.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button