ȘTIRI

Discoballs @Street Delivery

Discoballs este unul din cele mai surprinzătoare proiecte electronic live din România. De 3 ani încoace gura nu le mai tace, surprind publicul cu ceea ce fac şi cu modul în care abordeaza show-ul live. Prezenţi la majoritatea evenimentelor electronice notabile din ţară, trio-ul jonglează cu o varietate largă de stiluri şi sfideaza orice tentativă de catalogare stilistică.

Membrii Discoballs, Alexei, Mizdan şi Christian au o vastă experienţă de scenă acumulată în cei aproape 10 ani de rock alternativ cu trupa Travka. Proiectul Discoballs a început din prea multa linişte, de la prea mult stres urban, pe butoane, pe bass, pe (prea multe) tobe, pentru dans, cu suflet.

Energia şi pulsul le caracterizează sound-ul, iar prestaţiile live îmbină manifestările excentrice cu “dancefloor vibe”-ul atât de rar întâlnit în muzica electronică autohtonă. În curînd Discoballs va lansa un EP împreună cu label-ul Dark Clover Records.

Anul acesta, Street Delivery are loc in perioada 10-12 iunie: “Inchidem strada pentru masini si o deschidem pentru oameni”.

Main Stage


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button