Dirty job în București: niște hoți au jefuit un apartament din Palladium Residence, după care au transformat toată casa în WC pentru nr. 2

06 feb. 2023
4142 Afișari
Dirty job în București: niște hoți au jefuit un apartament din Palladium Residence, după care au transformat toată casa în WC pentru nr. 2
Dirty job în București: niște hoți au jefuit un apartament din Palladium Residence, după care au transformat toată casa în WC pentru nr. 2. Imagine simbol: Freepik

Locuitorii unui apartament din Palladium Residence București și-au găsit casa jefuită și murdară, în urma unei spargeri. Doi hoți le-au furat bunurile, după care le-au lăsat o surpriză urât mirositoare.

Un bucureștean a povestit pe o pagină de Facebook destinată locatarilor din Palladium Residence întâmplarea neplăcută pe care el și soția sa au pățit-o recent:

Aveți grijă! Se sparg locuințe în complex! Astăzi ne-a fost spartă locuința.

Niște hoți au jefuit un apartament din Palladium Residence București, iar la plecare au lăsat și un nr. 2

Un bărbat a atenționat locatarii din Palladium Residence București să aibă grijă la spargerile locuințelor din cartier. Bărbatul spune că a fost jefuit, și pe lângă asta, cei doi hoți și-au lăsat excrementele în apartament, pe blatul de marmură al bucătăriei.

Nenorociții care ne-au jefuit s-au c#%&t efectiv cu stropi pe blatul de la bucătărie. Atât de demente sunt javrele astea. Norocul nostru a fost că zilele trecute am depus toți banii la bancă, că altfel rămâneam fără nimic, afirmă bucureșteanul pe Facebook.

Ulterior, locatarii au descoperit urme de excremente și deasupra aerelor condiționate, sub patul din dormitor și pe sub canapea, mirosul persistând în toată casa. Bărbatul a povestit amănunțit cele întâmplate pe pagina de Facebook  Locatari Palladium Residence.

Hoții erau chiar locatari din Palladium Residence

Într-o altă postare de pe Facebook, bărbatul a anunțat că hoții au fost prinși cu ajutorul unei camere de bord din mașina unui vecin. Jefuitorii erau chiar locuitori din Palladium Residence: un bărbat recidivist și o femeie.

Este vorba de un cuplu care locuiește în blocul 2 scara A. Știu, sună horror că asemenea oameni erau vecinii noștri. Bărbatul recidivist, femeia, o videochatista oarecum cunoscută, din spusele ei, care este la prima abatere infracțională. Amândoi consumatori de prafuri scumpe, spune bărbatul în postare.

Dintre cei doi infractori, femeia a fost cea care le-a lăsat „numărul 2” pe blatul bucătăriei și în restul locurilor.

Știți care dintre cei doi s-a c#%&t pe blatul nostru de bucătărie? Femeia. A zis că a facut asta de oftică pentru că blatul nostru este de marmură. Între timp am descoperit că nenorociții au mânjit cu c#%&t deasupra aerelor condiționate, au dat și pe sub patul din dormitor și pe sub canapea ca să rămână mirosul. În bucătărie încă mai persistă mirosul, dar nu ne dam seama unde au mai mânjit cu [email protected]$%t nenorociții. Zilele acestea vine cineva sa demonteze toată mobila ca să aflăm unde e rahatul.

În urma intervenției poliției, cuplul jefuit și-a recuperat o parte din bunuri, dar mirosul exrementelor încă persistă. Bucureșteanul și-a îndemnat restul vecinilor să își monteze sisteme de alarmă și să țină ușa încuiată, pentru a evita incidente de genul.

Postarea a devenit virală

Postarea a devenit virală rapid, strângând zeci de comentarii și aprecieri. Unii oameni se amuză pe seama situației, alții cred că este o glumă.

Câteva dintre comentarii:

  • „What? Ce situație de [email protected]$%t. La propriu.”- C.M,
  • „Poze, să-i facem vedete”- T.C.
  • „E un stand up ăsta? Serios că e fix de comedie….”- B.S.
  • „Vai nu mai pot de râs. Nici nu știu unde e Palladium ăsta, dar ce se întamplâ acolo e de dat la CNN.
    Îmi pare rau că vi s-au furat chestii și că v-au umplut casa de c#%&t, dar e mega comic în același timp.
    O să treacă dar amintirea rămâne.”- A.S.B.
  • „Am primit deja de la 5 cunoscuți screenshot cu postarea asta, e virală.”- B.Z.
  • „Deci e adevărat sau? Poze ceva?”-T.M.

Bucureștenii jefuiți au primit mii de mesaje de la prieteni și necunoscuți

Postarea a atras atenția multor bucureșteni, mulți dintre ei contactând bărbatul jefuit în privat. Bucureșteanul a anunțat că va reveni cu detalii, dar momentan vrea să se mai liniștească, pentru că a suferit o traumă.

Nu mă așteptam ca situația noastră „de rahat” să ajungă în atenția publicului. Am primit în ultimele zile mii de mesaje de la prieteni și necunoscuți curioși să afle mai multe detalii despre ce s-a intâmplat. O să revin cu alte detalii peste câteva zile, după ce ne liniștim puțin. Noi am dorit doar să îi avertizăm pe vecinii noștri că ar fi util să fie vigilenți și să iși ia măsurile necesare pentru a nu păți ce am pățit noi.

Te-ar putea interesa și:

Cookies