ARHIVA B365

Noi negocieri la Romatsa, duminică. GREVĂ a controlorilor de trafic pe 1 septembrie

Ca urmare a demisiei directorului Romatsa, ministrul Transporturilor, Iulian Matache, solicită sindicatului şi conducerii insituţiei continuarea negocierilor, semnarea contractului colectiv de muncă şi renunţarea la grevă. Demisia inaintată ieri vine după ce Tribunalul București a decis că greva generală anunțată de sindicaliști, care ar urma să fie declanșată începând din data de 1 septembrie, pe termen nelimitat, este legală.

Tribunalul București a judecat, vineri, contestația depusă de Romatsa, la greva generală anunțată de sindicaliști. Instanța a stabilit că GREVA ESTE LEGALĂ. Decizia nu este definitivă, ea poate fi atacată de companie. DETALII, AICI. 

Plecat de la conducerea ROMATSA, unde avea un salariu anual de 194.630 de lei, Stanciu are acum un loc de muncă asigurat la Ministerul Transportului, acesta fiind numit în urmă cu câteva zile secretar de stat.

Mii de turiști, în pericol de a-și pierde vacanțele, din cauza grevei generale de la Romatsa. 

ANAT atrage atenția asupra faptului că o grevă generală a angajaților Romatsa va provoca pierderi agențiilor de turism, în timp ce mii de turiști și-ar pierde vacanțele. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button