Directorul Direcţiei Feroviare din cadrul Ministerului Transporturilor, suspendat din funcţie

de:
19 feb. 2015
0 afișări
Directorul Direcţiei Feroviare din cadrul Ministerului Transporturilor, suspendat din funcţie

„Având în vedere Ordonanța de dispunere a controlului judiciar, emisă de Direcția Națională Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție, în cazul lui Claudiu Octavian Dumitrescu, director al Direcției Feroviare din cadrul Ministerului Transporturilor, raportul de serviciu a fost suspendat de drept pe perioada cât se află sub control judiciar, respectiv 18.02.2015-18.04.2015.

Pe perioada suspendării, în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, republicată, cu modificările și completările ulterioare, Magdalena Cornelia Parnia este promovată temporar în funcția de director al Direcției Feroviare din cadrul ministerului”, anunţă Ministerul Transporturilor, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Estrella Ştefănescu, şefa Serviciului urmărire transporturi din CFR, a fost reţinută, joi, pentru 24 de ore de procurorii anticorupţie, fiind acuzată de luare de mită pentru favorizarea unor firme la licitaţii. Tot pentru 24 de ore a fost reținut și omul de afaceri Iorgu Ganea. În acelaşi dosar este urmărit penal pentru luare de mită şi trafic de influenţă şi Claudiu Octavian Dumitrescu. Mai multe detalii aici.

Cookies