Directorul de marketing al CN Aeroporturi București, acuzat de conflict de interese

de:
02 aug. 2012
0 Afișari
Directorul de marketing al CN Aeroporturi București, acuzat de conflict de interese

În perioada 01 iulie 2009 -15 februarie 2010, Orbeșteanu a deținut funcția de șef serviciu – Serviciul Reclamă și Publicitate în cadrul Compania Națională Aeroporturi București S.A. De asemenea, ea a deținut și funcția de director marketing, în perioada 15 februarie 2010 – 05 ianuarie 2012. În ianuarie 2009, Orbeșteanu a cedat un număr de 7 părți sociale din SC Business Commitment Consulting, (societate în cadrul căreia a deținut calitatea de asociat și funcția de administrator către o altă persoană).

Prin acestă ”mișcare” și prin încheierea unor contracte de colaborare între persoana în favoarea căreia s-a facut cesionarea și Compania Națională Aeroporturi București, Orbeșteanu s-a aflat în raporturi comerciale în ultimii 5 ani, ”realizându-se, astfel, direct sau indirect un folos material pentru o altă persoană”, se arată într-un comunicat al ANI.

Obiectul contractelor de colaborare între cele două societăți și CN Aeroporturi București îl reprezintă expunerea de către firme, contra cost, a unor reclame în incinta Companiei. Având în vedere toate aceste indicii, inspectorii ANI au sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București pentru verificări în cazul Olguței Orbeșteanu.

Cookies