ARHIVA B365

Directorul de marketing al CN Aeroporturi București, acuzat de conflict de interese

În perioada 01 iulie 2009 -15 februarie 2010, Orbeșteanu a deținut funcția de șef serviciu – Serviciul Reclamă și Publicitate în cadrul Compania Națională Aeroporturi București S.A. De asemenea, ea a deținut și funcția de director marketing, în perioada 15 februarie 2010 – 05 ianuarie 2012. În ianuarie 2009, Orbeșteanu a cedat un număr de 7 părți sociale din SC Business Commitment Consulting, (societate în cadrul căreia a deținut calitatea de asociat și funcția de administrator către o altă persoană).

Prin acestă ”mișcare” și prin încheierea unor contracte de colaborare între persoana în favoarea căreia s-a facut cesionarea și Compania Națională Aeroporturi București, Orbeșteanu s-a aflat în raporturi comerciale în ultimii 5 ani, ”realizându-se, astfel, direct sau indirect un folos material pentru o altă persoană”, se arată într-un comunicat al ANI.

Obiectul contractelor de colaborare între cele două societăți și CN Aeroporturi București îl reprezintă expunerea de către firme, contra cost, a unor reclame în incinta Companiei. Având în vedere toate aceste indicii, inspectorii ANI au sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București pentru verificări în cazul Olguței Orbeșteanu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button