ARHIVA B365

Directorul Companiei Aeroporturilor, demis din cauza crimei de la Otopeni

Scandalul taximetrelor pirat a dus la demiterea şefului CNAB, care este acuzat că nu a manageriat situaţia cum trebuie, nu a putut face faţă fluxului mare de pasageri şi nu a putut asigura siguranţa călătorilor, fapt ce a dus la uciderea studentei japoneze Yurika M.

Reprezentanţii Companiei Naţionale a Aeroporturilor Bucureşti au precizat că decizia survine ca urmare a problemei taximetriei ilegale de pe aeroport, care a determinat incidentul soldat cu uciderea studentei japoneze venită pentru prima dată în România.

Atribuţiile de director general la CNAB vor fi preluate de Smadu Cristinel, iar Poterașu va ocupa funcția de director financiar. Actualul director general al CNAB, Cristinel Smadu, este președintele PC Satu Mare.

Surse USL, citate de evz.ro, Ovidiu Silaghi a luat această decizie chiar dacă o parte din conducerea PNL-ului nu a fost de acord cu ea, mai mulți membri liberali popunând ca funcția să rămână partidului.

Situaţia generată de taximetria ilegală şi contextul în care pe Otopeni au avut loc diferite evenimente, cum este cel legat uciderea tinerei japoneze, au fost analizate, la sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul Comitetului de Securitate Aeroportuară, care s-a desfăşurat la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI).


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button