ARHIVA B365

Directorul CFR a cerut finalizarea lucrărilor de modernizare a podului de la Mogoşoaia până în iunie

CFR a anunţat, joi, că directorul general Ion Gavrilă le-a dat termen constructorilor luna iunie pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a podului de la Mogoşoaia şi de racordare a liniei 700 Bucureşti – Mogoşoaia – Urziceni la acesta.

„Odată cu finalizarea lucrărilor, circulaţia trenurilor care pleacă din Capitală spre Galaţi se va desfăşura pe ruta directă Bucureşti Nord – Mogoşoaia – Urziceni, în prezent traficul feroviar fiind deviat pe ruta Bucureşti Nord – Pajura – Chitila – Buciumeni – Mogoşoaia – Urziceni”, anunţă Compania.

Potrivit CFR, proiectul de racordare a liniei Bucuresti Nord – Urziceni la pod, în zona de supratraversare a DN 1 A, este realizată în proporţie de 50 la sută, lucrările fiind realizate de SC WIEBE ROMANIA SRL.

Lucrările de modernizare a podului CF de la Mogoşoaia, care au presupus demolarea şi înlocuirea podului vechi cu un pod oblic, cu o singură deschidere, infrastructură din beton şi tabliere metalice, sunt realizate în proporţie de 90 la sută, fiind efectuate de IMPLENIA BAUGESELLSCHAFT m.b.H. şi S.C. METABET CF SA.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button